ŽUPNE OBAVIJESTI – 23. NKG (Mala Gospa) – 8. rujan 2024.

1. Danas, na blagdan Rođenja BDM, je kirvaj u Granicama, a naš dio biskupije hodočasti u Voćin gdje je središnja misa večeras u 18:30.

2. Sutra u 19:30 u dvorani Emaus započinje Zaručnički tečaj, sve informacije o tome imate plakatima na oglasnim pločama.

3. U utorak je župno godišnje klanjanje u Čačincima gdje je središnja misa u 11 sati.

4. Utorkom molimo Antunovsku pobožnost, a četvrtkom je Euharistijsko klanjanje.

5. U četvrtak je Ime Marijino kada tradicionalno slavimo svetu misu u Crnoj Kladi u kapeli sv. Izidora Ratara. U 16 sati je misa, a prije toga je krunica. U misi ćemo zahvaliti Bogu za plodove zemlje i sva dobročinstva.

6. Također u četvrtak, na večernjoj misi u našoj crkvi, biti će prisutni članovi udruge „Roditelja poginulih hrvatskih branitelja“ iz cijele Hrvatske te ćemo posebno moliti za naše poginule branitelje.

7. Od sljedeće nedjelje započinjemo slavljenje svetih misa u našim filijalama: u Seoni u 8 sati, u Breziku u 9 sati i u Zoljanu u 9:30.

8. Župno hodočašće u Mariju Bistricu će biti u subotu, 5. listopada. To je ujedno i hodočašće cijele naše požeške biskupije. Cijena prijevoza je 25 eura, a upisati se možete u župnom uredu ili u sakristiji.

9. Poslužite se novim brojevima vjerskog tiska, Glas Koncila.