ŽUPNE OBAVIJESTI – 16. NEDJELJA KROZ GODINU – 21. srpanj 2024.

1. Ove godine Hod Frame započinje u Osijeku te završava ovdje u Našicama. Oko 100 framaša, fratara i časnih sestara doći će u utorak 30.7. i u našu župu. Bit će potrebno osigurati za njih tuširanje po obiteljima u prijepodnevnim satima te vas pozivamo da koji možete primite nekoga od njih samo za tuširanje. Ručak i večeru imat će ovdje u samostanu pa ako netko želi prirediti nešto slatko ili slano, može slobodno. Svi koji želite pomoći možete se javiti poslije misa u sakristiji fra Vinku ili tijekom tjedna u župnom uredu kako bismo se dogovorili za detalje. Toga dana framaši će sudjelovati na večernjoj misi koju će predvoditi naš biskup Ivo te nakon večere kreću u Asiz kako bi ondje proslavili blagdan Gospe od Anđela – Porcijunkulovo.

2. U utorak je Antunovska pobožnost prije mise, a u četvrtak je Euharistijsko klanjanje nakon mise.

3. Najavljujemo župno hodočašće u svetište Majke Božje Trsatske. Hodočašće će se održati u subotu 3. kolovoza, a polazak je ujutro u 02:00 sata ispred dvorca, dok je povratak u večernjim satima. Više detalja imate na plakatima na oglasnim pločama.
Upisati se možete u sakristiji nakon svetih misa ili u župnom uredu u uredovno vrijeme. Prilikom prijave se uplaćuje i cijena prijevoza od 30 eura po osobi.