ŽUPNE OBAVIJESTI – PRVA KORIZMENA NEDJELJA – 18. veljače 2024.

1. Ove nedjelje volonteri našega Caritasa imaju prodajnu akciju kako bi prikupili sredstva za potrebite obitelji naše župe i grada.

2. Ove nedjelje popodne u 15 sati će biti Križni Put u Aleji Lipa, a animirat će ga zboraši iz Brezika i udruga „Dar-Na“.

3. Ovaj tjedan su školski praznici, te neće biti vjeronauka za prvopričesnike, a krizmanici će svi skupa imati jedan susret u četvrtak u 14:30 sati u dvorani Emaus.

4. U ponedjeljak će biti misa u bolničkoj kapeli u 17 sati; u utorak molimo Antunovsku pobožnost, a u četvrtak će biti Euharistijsko klanjanje.

5. Petkom u našoj crkvi imamo prigodni korizmeni program: u 18 sati molimo Križni Put, zatim slavimo svetu misu, a nakon mise se održavaju Korizmene kateheze o sakramentima koje su otvorene za sve – i mlade i one starije.

6. Sljedeća nedjelja je Druga korizmena, a pobožnost Križnoga Puta u 15 sati u Aleji Lipa će predmoliti ovogodišnji kandidati za Prvu Pričest.

7. Molimo sve koji žele ići na Hodočašće u Asiz da se što prije jave u župni ured, jer se približava krajnji rok za upisivanje prijava.

8. Preporučamo da uzimate i čitate vjerski tisak. Stigao je novi broj biskupijskog glasila Zajedništvo kojeg možete besplatno uzeti.