4. NEDJELJA KROZ GODINU, ŽUPNE OBAVIJESTI – 28. siječnja 2024.

1. U utorak molimo pobožnost sv. Antunu Padovanskom, a u četvrtak nakon večernje mise je redovito Euharistijsko klanjanje.

2. U petak je Svijećnica, blagdan Prikazanja Gospodinova, a u našoj crkvi će biti tri mise: u 7, 9 i 18:30. Pod svakom misom će biti blagoslov svijeća koje ćete prije mise moći kupiti od volontera našega Caritasa.
Toga dana je i Prvi Petak, te imamo cjelodnevno klanjanje za duhovna zvanja i blagoslov župe, a počinje nakon mise u 9 h i završava u 17:45.
Isti dan započinje i Devetnica Gospi Lurdskoj. Svaki dan u 18 sati molimo krunicu sa pjevanim otajstvima ispred lurdske špilje, nakon čega slijedi sveta misa sa prigodnom propovijedi.

3. Svaki dan devetnice Gospi Lurdskoj krunicu će predmoliti članovi pojedinih skupina, zajednica, zborova i grupa koje djeluju u župi, pa vas molimo da pogledate raspored na oglasnim pločama.

4. U subotu, na blagdan sv. Blaža, biti će tri mise: u 7, 9 i 18:30, a pod svim misama će biti obred grličanja – blagoslov grla.

5. Sljedeća nedjelja je prva u mjesecu kada posebno molimo i darujemo svoj prilog za duhovna zvanja.

6. Za hodočašće u Asiz pod nazivom „Putevima sv. Franje“ imate informacije na plakatima, a prijaviti se možete u župnom uredu.

7. Potpuni oprost koji je odobrila Sveta Stolica povodom 800. obljetnice božićnih jaslica možete izmoliti još do blagdana Svijećnice.

8. U sakristiji i župnom uredu još uvijek možete kupiti katoličke kalendare.

9. Preporučamo da uzimate i čitate vjerski tisak, novi broj Glas Koncila.