Kategorija: Svjedočanstva

Biti kršćanin je „in“, biti kršćanin je „fora“

Duhovna obnova djelatnika tvrtke Pin trgovine Našice

Kada samo malo pogledamo oko sebe, pogotovo svoju djecu, vidimo kako vrijeme doslovce leti, žuri, dani se izmjenjuju jedan za drugim, mjeseci se spajaju, a godine prolaze. Tako bih opisao 15 godina od osnutka svoje tvrtke. Naime, ove godine se navršava 15 godina kako je otvorena knjižara Pin. Moj prvi i najvažniji motiv za otvaranje knjižare i ulazak u privatan posao bio je osigurati posao sebi i tadašnjoj djevojci, a današnjoj supruzi. Iako sam tada imao posao, bio sam silno nezadovoljan uvjetima rada, posebno odnosom vlasnika prema meni kao zaposleniku i tako sam odlučio pokrenuti vlastiti biznis. Nikada nisam sanjao da će jednoga dana u mojoj tvrtki raditi 19 djelatnika.

Više ...

Isuse, hvala Ti

Isuse, hvala Ti za križni put u Međugorju 2005. godine. Hvala za Veroniku! Isuse, nisam imala rubac da ti pružim kako bi obrisao svoje krvavo lice i tako za uzvrat dobijem sliku Tvog presvetog obraza utisnutog u rubac, ali Tvoj sveti lik ipak se utkao u moje srce i ja te, Isuse, s ljubavlju nosim i svjedočim. Iz Tvog presvetog milosrdnog srca potekla je milost i ispunila moju dušu. Staro je uminulo, a novo je nastalo. Majko, Marijo, hvala Ti za Sina.

Više ...

Budite mudri i vodite se Božjom rječju

Željela bih vam ispričati svoju priču pa ako ona i samo jednu osobu potakne na razmišljanje te učini da se uvide opasnosti koje nam se svakodnevno nude u izobilju, svjedočanstvo će ispuniti svoju svrhu. Želim vam nešto reći o opasnostima tarot karata, horoskopa, sanjarica, bioenergije i svim sličnim pravcima. U Svetom pismu piše crno na bijelo tko takvo što čini, gadi se Bogu!

Više ...

Slušati Riječ Božju

Na početku svoga obraćenja tražio sam smisao svega, a sada kada sam ga našao, želim sa svima vama podijeliti svoju radost zbog Radosne vijesti, Riječi Božje!

„U početku bijaše Riječ, i Riječ bijaše kod Boga – i Riječ bijaše Bog“ (Iv 1,1). Da, Riječ Božja, Duh Božji, Duh Sveti, Oganj Božji lebdio je nad vodama i pretvarao tamu u svjetlost, stvorio je danje svjetlo, Sunce. Oganj Božji lebdio je iznad vode i stvarao je noćnu svjetlost, Mjesec, zvijezde, stvarao je makrosvemir. Riječ Božja, Duh Božji, lebdio je iznad vode i odvajao je vodu od vode, stvorio je more i kopno. Riječ Božja, Duh Sveti lebdio je iznad vode i udahnuo je duh života biljkama i u vodi i na kopnu.

Više ...
1 2 3 5