15. NEDJELJA KROZ GODINU, 16. srpanj 2023.

1. Ove nedjelje članovi Franjevačke mladeži imaju prodajnu akciju kako bi prikupili sredstva za Framaški Hod na kojem će biti 100-tinjak mladih iz slavonskog područja, a svi oni završavaju svoj put u Asizu za blagdan Porcijunkule. Podržimo ih svojim darom i svojom molitvom.

2. U utorak je pobožnost sv. Antunu, a subotu je redovito Euharistijsko klanjanje.

3. Nalazimo se u razdoblju godišnjih odmora, te smo pozvani da i u to vrijeme ne zapostavimo nedjeljnu svetu misu i redovitu molitvu.

4. Najavljujemo župno hodočašće u svetište Majke Božje Trsatske. Hodočašće će biti u subotu 5. kolovoza, a polazak će biti ujutro u 02:00 sata, dok je povratak u večernjim satima.
Upisati se možete u župnom uredu u uredovno vrijeme, a prilikom prijave se uplaćuje i cijena prijevoza od 30 eura po osobi.

5. Također unaprijed najavljujemo župno hodočašće u Ludbreg koje će biti 3. rujna, na „Svetu Nedjelju“ kada je središnja proslava svetišta Predragocjene Krvi Kristove. Upisi za ovo hodočašće nisu još počeli, već će biti mogući u mjesecu kolovozu. Sve potrebne informacije ćemo objaviti na vrijeme.

6. Preporučamo vam vjerski tisak, novi broj Glas Koncila i ostalo. Također je izišao novi broj biskupijskog glasila „Zajedništvo“ kojeg možete besplatno uzeti.