Šesta nedjelja kroz godinu – SVJETSKI DAN BRAKA, 12. veljače 2023.

1. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u devetnici Gospi Lurdskoj svjedočeći tako odanost Presvetoj Djevici. Također zahvaljujemo na svim vašim darovima koje ste udijelili za naše sjemenište tijekom devetnice.

2. Danas se slavi Svjetski Dan Braka koji želi naglasiti važnost bračne zajednice muža i žene kao temelja svake obitelji i svakoga društva. Neka Gospodin blagoslovi sve bračne parove da rastu u ljubavi i zajedništvu!

3. Sutra u 19:30 započinje Zaručnički Tečaj u dvorani Emaus. Sve informacije imate na plakatima na oglasnim pločma. Sljedeći Tečaj će biti u svibnju.

4. Sutra je sveta misa u bolničkoj kapeli u 17:00 sati.
U utorak je pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom u 18:15 sati. Župni vjeronauk se održava po redovitom rasporedu.

5. U srijedu nakon večernje mise biti će redoviti susret molitvene zajednice.

6. U subotu nakon večernje mise je redovito Euharistijsko klanjanje.

7. Devetnica i blagdan Gospe Lurdske mogu biti poticaj za sve koji još nisu bili da se odluče na Hodočašće u Lourdes koje će biti krajem svibnja. Duhovna pratnja će biti fratri iz Našica, a sve ostale informacije imate na plakatima na oglasnim pločama.

8. Odlukom našega biskupa u cijeloj požeškoj biskupiji na današnji dan želimo izraziti svoju solidarnost sa narodom u Turskoj i Siriji koje je pogodio razoran potres. Svi koji žele, mogu staviti svoj novčani prilog u škrabice sa natpisom “ZA STRADALE U POTRESU”. Svi prilozi će biti što prije poslani u biskupijski Caritas koji će onda to proslijediti onima koji su najpotrebniji.

9. Preporučamo da uzimate i čitate vjerski tisak, posebno novi broj Glas Koncila, list MARIJA i ostalo.