Oglasi Župe sv. Antuna, Našice – ROĐENJE GOSPODINOVO – BOŽIĆ – Nedjelja, 25. prosinca 2022.

 

Dragi vjernici, draga braćo i sestre, od srca vam čestitamo: sretan i blagoslovljen Božić! U ime svih nas braće franjevaca, koji služimo u našičkoj župi i samostanu, želimo vam obilje mira, radosti i veselja u zajedništvu sa vašim bližnjima!

 

1. Raspored za blagoslov obitelji i kuća je objavljen, te ga možete naći na oglasnim pločama i na više mjesta po samostanu i crkvi, te na našim internet stranicama. Kao što smo već rekli, ove godine će blagoslov trajati malo duže, pa vas molimo za razumijevanje i strpljenje. Za blagoslov treba pripremiti KRIŽ, BLAGOSLOVLJENU VODU I SVIJEĆU, te je poželjno da cijela obitelj bude na okupu. Unaprijed vam zahvaljujemo na dočeku!

2. Na sam dan Božića i drugi dan, na Stjepanje, svete mise su po nedjeljnom rasporedu, a svetu misu u 11:00 sati kao i Veliku polnoćku uživo će prenositi Radio Našice.

3. Na blagdan sv. Stjepana, u ponedjeljak nakon večernje mise, u našoj crkvi Hrvatsko Kulturno Društvo Lisinski održat će u našoj crkvi Božićni koncert na koji ste svi pozvani!

4. U utorak je redovita pobožnost sv. Antunu u 18:15 sati.

5. U petak je blagdan Svete Obitelji, a mise su ujutro u 7:00 i navečer u 18:30. Večernju misu će tradicionalno svojom pjesmom animirati HKD Izvor iz Donje Motičine.

6. U subotu je zadnji dan građanske godine 2022. Toga dana ćemo imati svetu misu zahvalnicu u 17:00 sati, a uz tu misu, kako je običaj, objaviti ćemo župnu statistiku, te zahvaliti Bogu na svemu dobrome što je bilo u ovoj godini.

7. Za vrijeme božićnog blagoslova obitelji župni ured će raditi po ustaljenom rasporedu.

8. Kalendare za sljedeću godinu možete kupiti u sakristiji ili u župnom uredu, a poslužite se i novim brojevima vjerskog tiska – posebno božićni broj Glas Koncila.