4. NEDJELJA DOŠAŠĆA – 18. prosinca 2022.

1. U utorak je pobožnost sv. Antunu u 18:15 sati, a mise zornice slavimo svaki dan u 6:00 sati ujutro, zadnja zornica je u subotu, na Badnjak.

2. Božićna ispovijed za starije i bolesne u Našicama i Martinu će biti sutra, a početak je u 9:00 sati. Sutra je i Velika ispovijed u našoj župi s početkom u 17:00 sati, a na raspolaganju će biti desetak svećenika.

Potičemo vas sve da se na vrijeme ispovijedite prije Božića. U našoj crkvi ispovijedamo uz svaku svetu misu, a na Badnjak će još biti ispovijed uz zornicu u 6:00 sati i uz dječju polnoćku u 17:00 sati. Na Božić i Stjepanje neće se ispovijedati.

3. Zahvaljujemo svima koji ste se uključili u akciju našega Caritasa. Zahvaljujemo i volonterima našega Caritasa koji su u proteklom tjednu obišli preko 30 obitelji i odnijeli im bogate pakete pomoći koji će im uljepšati ove Božićne dane. Hvala vam od srca na svakom vašem daru!

4. Raspored misa na Badnjak je sljedeći: zornica u 6:00 ujutro, Dječja polnoćka u 17:00 sati i Velika polnoćka u 24:00 sata. Pola sata prije Dječje polnoćke biti će kratka priredba naših najmlađih, pa vas pozivamo da ih podržite svojim sudjelovanjem.

Na Božić su mise po nedjeljnom rasporedu.

5. Raspored za blagoslov obitelji i kuća će biti objavljen tijekom ovoga tjedna. Blagoslov će trajati malo duže nego prošlih godina pošto nas je manje, pa vas unaprijed molimo za razumijevanje i strpljivost. Ako ima netko tko je doselio u župu i nije do sada primao blagoslov, a želio bi to, neka se javi u župni ured kako bi ga upisali.

6. Kalendare za sljedeću godinu možete kupiti u sakristiji ili u župnom uredu.

7. Poslužite se novim brojevima vjerskog tiska – novi Glas Koncila.