26. NEDJELJA KROZ GODINU – 25. rujna 2022.

1. U utorak je pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom u 18:15 sati, a subotom nakon večernje mise je Euharistijsko klanjanje.

2. Pozivamo sve mlade od 14 do 25 godina na susrete Franjevačke mladeži koji se održavaju svakoga petka u 19:45 u samostanskoj dvorani.

3. Jučer smo u Požegi prelijepo proslavili Biskupijski dan na kojem su bili predstavnici naše župe. Povodom toga slavlja donesene su neke odrednice i odluke za cijelu našu biskupiju s kojima ćemo vas upoznati.

4. U četvrtak, na blagdan svetih Arkanđela Mihaela, Gabrijela i Rafaela, u našoj crkvi slavit će se sveta misa u 9:00 sati za djelatnike policije. Istoga dana je proštenje u Seoni gdje će biti misa u 11:00 sati.

5. Klub čitatelja duhovne literature vas poziva na promociju 2. knjige Marije Krajner iz Stipanovca pod naslovom “Moj život s Isusom – svjedočanstva”. Promocija će se održati u petak nakon večernje svete mise, oko 19:30 sati, u vjeronaučnoj dvorani.

6. U subotu započinje trodnevnica uoči blagdana sv. Franje Asiškoga. Svaki dan trodnevnice će započeti molitvom Franjevačke krunice ispred oltara sv. Franje u 17:45 sati, a potom slijedi sveta misa. Krunicu mole članovi OFS-a i Frame. Prva dva dana misu predvodimo mi franjevci, a treći dan i na sam blagdan misu će slaviti naš ovogodišnji mladomisnik fra Marin Golubović, dominikanac.

7. Za dva tjedna će se kod nas održati Kapitul Franjevačke Mladeži, a trajat će cijeli vikend. Ovaj susret će okupiti oko 100-tinjak framaša iz Slavonskog područja. Naša župa i samostan su preuzeli organizaciju za njihov smještaj i obroke. Pozivamo sve vas koji bi željeli pomoći u organizaciji ovoga susreta, a pomoć može biti u raznim oblicima: pečenje kolača i kiflica, darivanje namirnica za obroke ili na neki drugi način. Svi koji, prema svojim mogućnostima, žele pomoći neka se jave fra Tomislavu za dogovor.

8. Pozivamo djecu da se priključe dječjem zboru koji svoje probe ima subotom u 10:00 sati, a pjevaju na svetoj misi nedjeljom u 9:00 sati.

9. Sva djeca koja žele postati ministranti neka se jave u sakristiji našem fra Franji koji će biti njihov voditelj. Pozivamo roditelje da potaknu svoju djecu na ovu lijepu službu ministriranja kod Gospodnjeg oltara.

10. Zahvaljujemo na svim vašim darovima i vašoj dobroti koju nam neprestano iskazujete. Neka vam Gospodin obilato uzvrati za svaki čin dobrote!

11. Preporučamo da uzimate i čitate vjerski tisak, osobito novi broj Glasa Koncila.