TRIDESETA I PRVA NEDJELJA KROZ GODINU 31. listopada 2021.

1. Danas je 31. nedjelja kroz godinu. Danas u 16:30h je slavlje svete mise u bolničkoj kapeli.

2. Danas u 19:30 sati u crkvi je molitveno bdijenje uoči svetkovine Svih svetih pod nazivom Holywin – svetost pobjeđuje. Pozivamo vjernike, posebno mlade, da se pridruže ovoj molitvenoj večeri.

3. U ponedjeljak, 1. studenoga, je svetkovina Svih svetih. Na groblju u Našicama bit će Služba Riječi i blagoslov groblja u 15 sati ispred mrtvačnice. Proštenje je u Donjoj Motičini, gdje je svečana sveta misa u 11 sati. Blagoslov groblja je i u Seoni, Zoljanu, Breziku i Granicama.

4. U utorak, 2. studenoga, je Dušni dan – Spomen svih pokojnika. Mise su u našoj župnoj crkvi u 7, 9 i 18,30 sati. Sv. misa u kapeli Uzašašća Gospodinova je u 11 sati. U Donjoj Motičini sveta misa i blagoslov groblja je u 9 sati. U Martinu je u 15 sati sveta misa i blagoslov groblja.

5. U utorak je pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom u 18,15 sati. Subotom nakon večernje svete mise je euharistijsko klanjanje.

6. Ovaj tjedan zbog svetkovine Svih svetih i Dušnoga dana neće biti župne kateheze.

7. U četvrtak u 19,30 sati je susret molitvene zajednice, a u petak u 19,30 sati je biblijski sat.

8. U petak u 20 sati je susret Frame.

9. Sljedeća nedjelja je prva nedjelja u mjesecu kad molimo i darujemo novčani prilog za naše sjemenište i odgojne ustanove.

10. Zahvaljujemo svima koji nam pomažete u obnovi i održavanju naše crkve i samostana. Preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Poslužite se vjerskim tiskom.