NEDJELJA USKRSNUĆA GOSPODNJEGA – USKRS 4. travnja 2021.

1. Poštovani vjernici, svima vama i članovima vaših obitelji mi franjevci najiskrenije čestitamo sretan i blagoslovljen Uskrs!

2. Sutra je Vazmeni ponedjeljak.  Svete mise su po nedjeljnom rasporedu, u 7, 9, 11 i 18,30 sati. Devetnica je Božjem milosrđu, svaku večer u crkvi u 18 sati molimo krunicu Božjega milosrđa.

3. U utorak je pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom u 17,45 sati, a petkom u 18 sati je krunica Božjega milosrđa s nakanom za prestanak pandemije, za umiruće i za zdravlje bolesnih. Subotom nakon večernje svete mise je euharistijsko klanjanje.

4. Kateheze za prvopričesnike i krizmanike su po rasporedu na oglasnoj ploči. U nedjelju 18, travnja je prva pričest, a u subotu 22. svibnja je sveta potvrda u našoj župi.

5. U nedjelju, 11. travnja, slavimo Drugu vazmenu nedjelju, ujedno i Nedjelju Božjega milosrđa.

6. Sljedeće nedjelje u 16,30 sati je redovita mjesečna skupština OFS-a.

7. Zahvaljujemo svima koji nam pomažete u obnovi naše crkve i samostana. Preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Poslužite se vjerskim tiskom.

8. U Godini smo sv. Josipa. Na završetku svete mise molimo molitvu pape Franje sv. Josipu uz poklik “O Josipe, svet, o Josipe, svet.”