3. NEDJELJA DOŠAŠĆA – 13. PROSINCA 2020.

1. Do daljnjega neće biti mise u bolničkoj kapeli zbog potreba bolnice.

2. Apostolskim pismom ‘Očinskim srcem’ papa Franjo proglasio je Godinu sv. Josipa prošli tjedan na svetkovinu Bezgrešne. Povod je 150 obljetnica proglašenja sv. Josipa zaštitnikom sveopće Crkve. Uz Godinu sv. Josipa vezani su i posebni oprosti za one koji svoju molitvu, razmatranja i rad vežu uz sv. Josipa.

3. U tijeku su mise zornice, svakoga dana u 6 sati. Ispovijed je prije misa zornica, u 5,45 sati i navečer u 18 sati. Mi smo uvijek na raspolaganju za ispovijed, pa Vas molimo da se ispovjedite na vrijeme kako bi se izbjegle predblagdanske gužve.

4. Ovaj tjedan su ispovijedi po našem dekanatu: u srijedu u Feričancima i Bokšiću, u četvrtak u Crncu i Čačincima, u petak u Podgoraču i Đurđenovcu, u subotu u Velimirovcu i Markovcu, u nedjelju u Orahovici.

5. Ispovijed u Našicama je u ponedjeljak, 21. prosinca od 9 do 12 i od 15 do 18 sati. Ispovijed za krizmanike, školarce i sve mlade je u utorak, 22. prosinca, prijepodne od 9 do 12 sati i poslijepodne od 15 do 18 sati.

6. U utorak u 18,15 sati je pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom.

7. Petkom u 15 sati je krunica Božjega milosrđa s nakanom za prestanak pandemije, za umiruće i za zdravlje bolesnih.

8. Subotom nakon večernje svete mise na adventskom vijencu ispred kipa Bezgrešne u dvorištu zapalit ćemo adventsku svijeću uz zajedničku molitvu.

9. Sljedeće nedjelje neće biti redovite mjesečne skupštine OFS-a.

10. Nabavili smo kalendare za 2021. godinu. Možete ih nabaviti u sakristiji i župnom uredu. U župnom uredu u uredovno vrijeme primamo misne nakane za 2021. godinu.

11. Preporučamo vjerski tisak, Glas Koncila i za djecu Mali Koncil – Mak.

Zahvaljujemo vam na dosadašnjoj materijalnoj pomoći i preporučamo se nadalje vašoj dobroti.