28. NEDJELJA KROZ GODINU – 11. listopada 2020.

1. Slavimo 28. nedjelju kroz godinu. U 16:30 sati je slavlje svete mise u bolničkoj kapeli.

2. U tijeku su listopadske pobožnosti, svakog dana u 18 sati molimo krunicu i litanije Majci Božjoj.

3. U subotu, 10. listopada, su bili izbori u Mjesnom bratstvu Našice Franjevačkog svjetovnog reda. Za ministra je izabran Jurica Nekić, za doministra Jozo Drašinac, za blagajnicu Dragica Mikulić, za tajnicu Branka Hajek, za povjernika za formaciju Krunoslav Habl i za delegate Područne skupštine Anđela Feger i Krunoslav Habl. Želimo im blagoslov u službi.
Sljedeće nedjelje, 18. listopada, u 16:30 sati je redovita mjesečna skupština OFS-a.

4. Započeli smo župnu katehezu za prvopričesnike i krizmanike u Našicama. Raspored se nalazi na oglasnoj ploči.

5. U ponedjeljak, 12. listopada, je godišnje klanjanje u župi Gospe Fatimske u Velimirovcu. Svečana sveta misa je u 11 sati.

6. U četvrtak, 15. listopada, je blagdan sv. Terezije Avilske, zaštitnice požeške katedrale. Svetu misu u 11 sati u katedrali u Požegi predvodi mons. Giorgo Lingua, apostolski nuncij.

7. Petkom u 15 sati je krunica Božjega milosrđa s nakanom za prestanak pandemije, za umiruće i za zdravlje bolesnih. Subotom nakon večernje mise je Euharistijsko klanjanje.

8. U petak u 20 sati je susret Frame u samostanskoj dvorani. Pozivamo mlade koji žele, posebno osmaše i srednjoškolce, da se pridruže ovoj zajednici mladih koja se okuplja svakoga petka u našem samostanu.

9. U petak, 16. listopada, u 20 sati u kinu u Našicama prikazuje se dokumentarni film iz 2020. godine Stepinac: kardinal i njegova savjest, autorice Višnje Starešine.

10. Subotom je proba dječjega pjevačkog zbora s početkom u 10 sati.

11. Odrasli zbor poziva sve koji imaju dara da se priključe probama pjevanja i pjevanjima u crkvi.

12. U četvrtak u 19:30 sati je susret molitvene zajednice, a u petak u 19:30 sati je svetopisamski sat.

13. U nedjelju, 18. listopada, je Misijska nedjelja kad molimo i darujemo novčani prilog za potrebe misija i misionara. Budimo velikodušni u daru za braću i sestre u siromašnim zemljama jer njima svaki dar život znači.

14. Zahvaljujemo vam na dosadašnjoj materijalnoj pomoći. Preporučamo vjerski tisak, Glas Koncila i za djecu Mali Koncil – Mak.