26. NEDJELJA KROZ GODINU – 27. rujna 2020.

1. Slavimo Dvadeset i šestu nedjelju kroz godinu. Ove nedjelje u 16:30 sati je slavlje svete mise u bolničkoj kapeli. To je sada redovito, pa Vas molimo da obavijestite vjernike koji još to ne znaju.

2. U ponedjeljak u 19:30 sati u vjeronaučnoj dvorani je susret bračnih parova Župne zajednice obitelji.

3. Utorkom je pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom u 18:15 sati. Petkom u 15 sati je krunica Božjega milosrđa s nakanom za prestanak pandemije, za umiruće i za zdravlje bolesnih. Subotom nakon večernje mise je Euharistijsko klanjanje.

4. U utorak, 29. rujna, je blagdan svetih arkanđela Mihaela, Gabriela i Rafaela. Proštenje je u Seoni gdje je svečana misa u 11 sati. Svete mise u župnoj crkvi su u 7, 9 i 18:30 sati. Pod misom u 9 sati molimo za djelatnike u Policiji.

5. U četvrtak počinje trodnevnica pred svetkovinu sv. našeg Oca Franje, našega utemeljitelja i zaštitnika. U trodnevnici članovi OFS-a pred oltarom sv. Franje predmole franjevačku krunicu s početkom u 17:45 sati.

6. Ovaj tjedan su prvi petak i prva subota u mjesecu.

7. U petak u 20 sati je susret Frame u samostanskoj dvorani. Pozivamo mlade koji žele, posebno osmaše i srednjoškolce, da se pridruže ovoj zajednici mladih koja se okuplja svakoga petka u našem samostanu.

8. U subotu, 3. listopada, u Mariji Bistrici bit će za đakona zaređen fra Darko Grmača koji je na praktikumu u našoj župi. Preporučamo ga u molitve.

9. U subotu je proba dječjega pjevačkog zbora s početkom u 10 sati.

10. U subotu je obred preminuća sv. našeg Oca Franje s početkom u 18:30 sati.

11. Svetkovina sv. Franje, 4. listopada, ove godine je u nedjelju. Svete mise su u 7, 9, 11 i 18:30 sati.

12. Sljedeće nedjelje, na svetkovinu sv. Franje, molimo za papu Franju i skupljamo novčane priloge za potrebe Apostolske stolice, tzv. “Petrov novčić”.

13. U listopadu započinjemo župne kateheze za djecu, odrasle i katekumene. Odrasli koji nisu primili sakramente kršćanske inicijacije – krst, pričest i potvrdu, a žele ih primiti, neka se prijave u župni ured.

14. Zahvaljujemo vam na dosadašnjoj materijalnoj pomoći. Preporučamo vjerski tisak, Glas Koncila i za djecu Mali Koncil – Mak.