SEDAMNAESTA NEDJELJA KROZ GODINU – 26. srpnja 2020.

1. Slavimo Sedamnaestu nedjelju kroz godinu, ujedno i spomen Sv. Joakima i Ane, roditelja Bl. Djevice Marije.
Volonteri izdavačke kuće UPT iz Đakova imaju humanitarnu prodajnu akciju knjiga za pomoć jednoj obitelji iz Osijeka.
Ove nedjelje u Bošnjacima u 11 sati svoju mladu misu slavi mladomisnik fra Ivica Janjić koji je đakonski praktikum proveo u našoj Župi.

2. U utorak je pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom u 18:15 sati. U 19:15 u dvorani “Emaus” je krsna pouka za kumove i roditelje koji će sljedeći mjesec krstiti svoju djecu u našoj Župi.

3. Svakog petka u 15 sati pred Presvetim molimo krunicu i litanije Božjemu Milosrđu za potpuni prestanak epidemije, ozdravljenje bolesnih i za umiruće.

4. Ovaj tjedan je prva subota u mjesecu, u 18 sati je molitva sv. krunice i čin posvete Župe Bezgrješnom Srcu Marijinu, a poslije večernje mise je Euharistijsko klanjanje za duhovna zvanja.

5. Sljedeća nedjelja je Osamnaesta kroz godinu, prva u mjesecu, ujedno i franjevački blagdan Bl. Dj. Marije Anđeoske kada je moguće primiti glasoviti “porcijunkulski oprost”.
Mogućnost za sv. ispovijed neće biti na samu nedjelju nego tijekom tjedna od 18 sati, a petkom i subotom dopodne od 9 do 12, i poslijepodne od 17 sati. Molimo vjernike koji žele primiti porcijunkulski oprost da se na vrijeme ispovjede tijekom tjedna.

6. Sljedeći tjedan župni ured uredovat će utorkom i petkom od 9 do 12 i 16-18 sati, a ostalim danima za sprovod i druge važne potrebe moći ćete telefonski zvati dežurnog svećenika.

7. Zahvaljujemo svima koji nam pomažete u materijalnoj obnovi naše crkve i samostana.
Preporučamo da uzimate i čitate vjerski tisak, posebno Glas Koncila.