NEDJELJA USKRSNUĆA GOSPODNJEGA

1. Dragi vjernici, svima vama i članovima vaših obitelji najiskrenije čestitamo sretan i blagoslovljen Uskrs!

2. Na Veliki petak započeli smo u našoj Župi devetnicu Božjemu Milosrđu. Svakog dana u 15 sati pred izloženim Presvetim Sakramentom molit ćemo krunicu i litanijske zazive Božjemu Milosrđu.

3. Preko tjedna slavit ćemo sv. misu svakog dana u 18.30 sati i prenositi uživo putem župnih internetskih stranica.

U utorak u 18:15 sati je pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Antunu Padovanskom, a subotom u 18 sati molitva svete krunice.

4. Sljedeće nedjelje slavimo Drugu vazmenu nedjelju i blagdan Božjega Milosrđa. Nedjeljnu svetu misu slavimo u 9 sati uz prijenos Radio Našica.

5. Crkva je otvorena svakog radnog dana od 7.30 do 19 sati, vjernici mogu slobodno ući i pomoliti se, pridržavajući se propisanih odredaba naših biskupa.

6. Župne kateheze za prvopričesnike i krizmanike objavljujemo na župnoj stranici početkom tjedna. Potičemo roditelje da se aktivno uključe u praćenje i pripravu ovogodišnjih kandidata za sakramente prve pričesti i krizme.

7. Preporučamo vjerski tisak, stigao je uskrsni dvobroj Glasa Koncila i za djecu novi broj Malog koncila – MAK-a.

8. Do daljnjega su odgođeni svi pastoralni sadržaji, u slučaju potrebe obilaska teških bolesnika ili sahrane, ili zbog drugih pitanja, možete nas telefonski kontaktirati.