PRVA KORIZMENA NEDJELJA – 1. ožujka 2020.

1. Slavimo Prvu korizmenu nedjelju. Ujedno je i prva nedjelja u mjesecu kada pomažemo odgojne franjevačke ustanove, a sv. misu u 9 sati prikazujemo za sve dobročinitelje crkve i samostana.
Volonteri župnog Caritasa organiziraju skupljanje hrane i humanitarnu prodajnu akciju čime se želi pomoći najpotrebnijima u našoj Župi.
Svake korizmene nedjelje u 15:00 sati je pobožnost križnog puta u Aleji lipa.

2. U utorak u 18:15 je pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom.

3. U četvrtak poslije večernje mise je susret molitvene zajednice.

4. U petak u 17 sati u dvorani “Emaus” započinje korizmena duhovna obnova koju će predvoditi isusovački svećenik i psiholog, o. Mijo Nikić. Raspored programa duhovne obnove nalazi se na oglasnim pločama, a u subotu dopodne predviđen je osobni susret i duhovno – psihološki razgovor s vjernicima.
Susret Frame je u 20 sati. Ovaj tjedan su prvi petak i prva subota u mjesecu.

5. U subotu u 10 sati je proba dječjeg pjevačkog zbora. U 18 sati je molitva krunice i posveta Župe Bezgrešnom Srcu Marijinu. Euharistijsko klanjanje poslije mise predvodit će o. Mijo Nikić i zaključiti dvodnevnu duhovnu obnovu.

6. Sljedeće nedjelje slavimo Drugu korizmenu nedjelju. Na misi u 9 sati predstavit će se ovogodišnji prvopričesnici. Potrebno je da svi prvopričesnici iz OŠ “Kralja Tomislava” i OŠ “Dore Pejačević” sa svojim roditeljima dođu na nedjeljnu misu u 9 sati.
Otac teško bolesne djevojke iz Zagreba, Nike Rogar, prodavat će majice i skupljati priloge za operaciju svoje kćeri.

7. Biskupijski križni put za mlade bit će 21. i 22. ožujka od Lužana preko Pleternice do Požege. Mladi koji žele sudjelovati neka se jave župniku.
Našički križni put bit će 28. ožujka ove godine.

8. Primamo prijave za Nacionalni susret hrv. kat. mladeži u Zagrebu 9. i 10. svibnja. Na susretu mogu sudjelovati mladi od 15-30 godina, rok prijave je do 15. ožujka, a zainteresirani se mogu javiti župniku. Kotizacija je 30 kn.

9. Zahvaljujemo svima koji nam pomažete u obnovi naše crkve i samostana.
Poslužite se vjerskim tiskom, preporučamo novi broj Glasa Koncila i za djecu Mali Koncil – MAK.