PETA NEDJELJA KROZ GODINU 09. veljače 2020.

1. Slavimo Petu nedjelju kroz godinu, ujedno i svjetski Dan braka. Na večernjoj sv. misi slavit ćemo obnovu bračnih zavjeta i blagosloviti bračne parove koji slave okrugle obljetnice braka. Poslije večernje mise bit će susret bračnih parova u dvorani “Emaus”.
Mjesečna skupština Franjevačkog svjetovnog reda je u 16:30 sati.

2. U ponedjeljak slavimo blagdan bl. Alojzija Stepinca. Poslije večernje svete mise je susret čitača u samostanskoj dvorani.

3. U utorak slavimo blagdan Gospe Lurdske i Svjetski dan bolesnika. Svete mise u župnoj crkvi su u 7:00, 9:00 i 18:30 sati.
Svetu misu u 11 sati u bolničkoj kapeli kao i večernju svetu misu i procesiju sa svijećama predvodit će fra Darko Tepert, franjevac u Pazinu.
U bolničkoj kapeli bolesnici će moći primiti sakrament bolesničkog pomazanja.
Za večernju sv. misu ponesite svijeće, ili ih na sam blagdan možete nabaviti kod volontera župnog Caritasa.
4. U četvrtak poslije večernje mise je susret molitvene zajednice.
5. U petak je spomen sv. Valentina, mučenika. Sv. mise su u 7:00, 9:00 i 18:30 sati. Proštenje je u Podgoraču gdje je svečana sveta misa u 11 sati.
U petak Frama ima svoj redoviti susret u 20 sati.
6. U subotu je proba dječjeg pjevačkog zbora u 10 sati. Poslije večernje mise je Euharistijsko klanjanje.

7. Sljedeća nedjelja je Šesta kroz godinu. Na svim misama svjedočit će bivši ovisnici iz zajednice “Neovisnost” i prodavati svoje suvenire.

8. Tečaj priprave za crkveni brak u dvorani Emaus započinje 17. veljače ove godine u 19:30 sati. Sljedeći tečaj je u svibnju.

9. Od ove nedjelje primamo prijave za Nacionalni susret hrv. kat. mladeži u Zagrebu 9. i 10. svibnja. Na susretu mogu sudjelovati mladi od 15 do 30 godina, rok prijave je do 15. ožujka, a zainteresirani se mogu javiti župniku.

10. Zahvaljujemo svima koji nam pomažete u obnovi naše crkve i samostana. Poslužite se vjerskim tiskom, preporučamo Glas Koncila i za djecu Mali Koncil – MAK.