PRIKAZANJE GOSPODINOVO – SVIJEĆNICA – 2. veljače 2020.

1. Na Četvrtu nedjelju kroz godinu, slavimo Prikazanje Gospodinovo –
Svijećnicu, ujedno i Dan života te Dan redovnika i redovnica. Na svakoj misi bit će blagoslov svijeća.
Prva je nedjelja u mjesecu, misu u 9 sati prikazujemo za sve dobročinitelje crkve i samostana.
Započinje devetnica Gospi Lurdskoj molitvom krunice u 18:00 sati. Tijekom devetnice skupljamo darove u novcu i u naravi za franjevačke sjemeništarce. Trodnevnu pripravu za blagdan Gospe Lurdske koja započinje u subotu, kao i večernju misu na sam blagdan, predvodit će fra Darko Tepert, franjevac u Pazinu.
2. U ponedjeljak slavimo sv. Blaža, biskupa i mučenika. Svete mise su u 7, 9 i 18:30 sati, a na kraju svake svete mise bit će blagoslov grla.
3. U utorak je antunovska pobožnost u 17:45 sati.
4. U četvrtak je susret molitvene zajednice poslije večernje svete mise.
5. U petak u 19:30 u vjeronaučnoj dvorani je zajednički sastanak članova Župnog pastoralnog i ekonomskog vijeća.
Frama ima svoj redoviti susret u 20 sati.
6. U subotu je proba dječjeg pjevačkog zbora u 10 sati.
Poslije večernje mise je Euharistijsko klanjanje.

7. Sljedeće nedjelje slavimo Petu nedjelju kroz godinu, ujedno i svjetski Dan braka. Mjesečna skupština Franjevačkog svjetovnog reda bit će u 16:30 sati.
Na večernjoj misi slavit ćemo obnovu bračnih zavjeta i blagosloviti bračne parove koji slave okrugle obljetnice braka. Pozivamo bračne parove koji slave obljetnice da se prijave župniku ili u župni ured.

8. Primili smo obavijest iz Biskupijskog ordinarijata da će slavlje Sv. potvrde u našoj Župi biti u subotu, 23. svibnja u 10 sati, a krizmatelj će biti generalni vikar Josip Krpeljević. Slavlje Prve svete pričesti bit će u Našicama 26. travnja, a na filijalama 3. svibnja.

9. Tečaj priprave za crkveni brak u dvorani Emaus započinje 17. veljače ove godine u 19:30 sati. Sljedeći tečaj je u svibnju.

10. Zahvaljujemo svima koji nam pomažete u obnovi naše crkve i samostana. Poslužite se vjerskim tiskom, preporučamo Glas Koncila i za djecu Mali Koncil – MAK.