SVETA OBITELJ ISUSA, MARIJE I JOSIPA – 29. prosinca 2019.

1. Slavimo nedjelju Svete Obitelji, a ujedno je i Svjetski dan selilaca i izbjeglica.

2. U ponedjeljak na večernjoj misi moliti ćemo za sve obitelji i bračne parove, a poslije večernje mise je susret Župne zajednice obitelji koji će biti u obliku Euharistijskog klanjanja u samostanskoj kapeli.
U 19:15 u vjeronaučnoj dvorani je krsna pouka za kumove i roditelje koji će svoju djecu krstiti sljedeći mjesec u našoj Župi.

3. U utorak je Stara godina. Misa zahvalnica je u 17 sati. Za one koji žele dočekati Novu godinu u crkvi u 22 sati započet će Euharistijsko klanjanje, a u 23 sata sveta misa.
4. U srijedu je Nova Godina, svetkovina svete Marije Bogorodice, a ujedno je svjetski Dan mira. Svete mise su u župnoj crkvi u 7, 9 i 18:30.

5. Ovaj tjedan su prvi petak i subota u mjesecu. U subotu u 18 sati je molitva krunice i posveta vjernika i obitelji Bezgrešnoj, a poslije mise Euharistijsko klanjanje za duhovna zvanja.

6. Sljedeće nedjelje slavimo Drugu nedjelju po Božiću. U 18:15 u samostanskom hodniku bit će blagoslov bogojavljenske vode uoči svetkovine Sv. Tri Kralja te blagoslov samostana i zajedničkih dvorana.

7. U vrijeme blagoslova obitelji župni ured uredovat će poslijepodne od 17 do 18 sati. U sakristiji i župnom uredu možete nabaviti kalendare za sljedeću godinu.

8. Požeška biskupija organizira hodočašće od 14.-16. travnja 2020. “Tragovima hrvatske marijanske pobožnosti u Mađarskoj”. Detaljnije informacije možete naći na oglasnim pločama.

9. Hvala svima na dosadašnjoj materijalnoj pomoći za obnovu župne crkve i samostana.
Preporučamo da uzimate i čitate vjerski tisak, posebno božićni broj Glas Koncila.