ČETVRTA NEDJELJA DOŠAŠĆA – 22. prosinca 2019.

1. Slavimo Četvrtu nedjelju došašća. Volonteri župnog Caritasa i ove nedjelje imaju humanitarnu prodajnu akciju za najsiromašnije obitelji u našoj Župi. Zahvaljujemo svima na vašim darovima za župni Caritas u vremenu došašća.
Poslije mise, u 10 sati u organizaciji Osnovne glazbene škole Kontesa Dora iz Našica bit će koncert glazbenice Lidije Horvat Dunjko.
Danas su predsjednički izbori u našoj Domovini, pozvani smo ispuniti građansku dužnost, izaći na izbore i glasovati.

2. U utorak je Badnjak, u 6 sati je posljednja ovogodišnja misa zornica. Prva misa bdjenja je u 17 sati s djecom.
Mise bdjenja u našim filijalama su: u Breziku, Seoni, Zoljanu i Donjoj Motičini u 21:30. Polnoćka je u 24 sata uz prijenos Radio Našice.

3. U srijedu slavimo Božić, rođenje našega Spasitelja Isusa Krista. Svetu misu u 11 sati prenosi Radio Našice.

4. U četvrtak slavimo svetog Stjepana, prvomučenika. Svete mise su po nedjeljnom rasporedu, osim što nema mise u bolnici. U našoj župnoj crkvi u 10:30 bit će božićni koncert Puhačkog orkestra Gradske glazbe Našice, a nakon večernje svete mise koncert božićnih pjesama izvest će Mješoviti pjevački zbor HKD “Lisinski”.
U četvrtak poslije podne od 14 sati započinje blagoslov obitelji u Ceremošnjaku, Makloševcu, Londžici i Gradcu. Raspored blagoslova imate na oglasnim pločama.
U blagoslov obitelji s nama franjevcima i ove godine idu naši ministranti i dvojica franjevačkih juniora iz Zagreba.

5. Sljedeće nedjelje slavimo Svetu Obitelj Isusa, Marije i Josipa. Na misi u 9 sati pjevat će članovi Hrvatskog kulturnog društva “Izvor” iz Donje Motičine.

6. U vrijeme blagoslova obitelji župni ured uredovat će poslijepodne od 16-18 sati. U sakristiji i župnom uredu možete nabaviti kalendare za sljedeću godinu.

7. Požeška biskupija organizira hodočašće od 14.-16. travnja 2020. “Tragovima hrvatske marijanske pobožnosti u Mađarskoj”. Detaljnije informacije možete naći na oglasnim pločama.

8. Hvala svima na dosadašnjoj materijalnoj pomoći za obnovu župne crkve i samostana. Preporučamo da uzimate i čitate vjerski tisak, posebno božićni broj Glasa Koncila i za djecu MAK.