TREĆA NEDJELJA DOŠAŠĆA – 15. prosinca 2019.

1. Slavimo Treću nedjelju došašća, ujedno i nedjelju Caritasa kada smo pozvani posvjedočiti blizinu i darežljivost za bližnje u potrebi. Volonteri župnog Caritasa i ove nedjelje imaju humanitarnu prodajnu akciju za najsiromašnije obitelji u našoj Župi.
Ove nedjelje je ispovijed u bolnici, u 15 sati po odjelima, a u 16 sati u bolničkoj kapeli. Poslijepodne je ispovijed u župi Orahovica.
U subotu je u Požegi započelo prvo kolo ovogodišnje Katoličke malonogometne katoličke lige Požeške biskupije na kojoj po prvi puta sudjeluje i naša Župa sa svojom nogometnom ekipom.

2. Mise zornice su svaki radni dan u 6 sati. U ponedjeljak je ispovijed u župi Podgorač.

3. U utorak u 18:15 je pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom. Ispovijed je u župi Čačinci i Crnac.

4. U srijedu je ispovijed u župi Đurđenovac.

5. U četvrtak je susret molitvene zajednice. Ispovijed je u župi Bokšić i Feričanci.

6. U petak je u našoj Župi ispovijed za krizmanike, školarce i sve mlade, dopodne u 9 sati, poslijepodne u 15 sati. Susret Frame je u 20 sati.

7. U subotu je proba dječjeg pjevačkog zbora u 10 sati. U 16 sati započinje velika ispovijed u našoj Župi.
Poslije večernje mise je paljenje četvrte adventske svijeće na trgu dr. Franje Tuđmana.

8. Sljedeće nedjelje slavimo Četvrtu nedjelju došašća. U 10:15 do početka mise u 11 sati u župnoj crkvi bit će koncert glazbenice Lidije Horvat Dunjko.
U domovini sljedeće nedjelje su predsjednički izbori.
9. U župnom uredu u uredovno vrijeme primamo misne nakane za slijedeću godinu. U sakristiji i župnom uredu možete nabaviti kalendare za sljedeću godinu.

10. Na oglasnim pločama nalazi se raspored blagoslova obitelji. Molimo vas da eventualne promjene ili nove adrese za blagoslov obitelji prijavite u župnom uredu.

11. Hvala svima na dosadašnjoj materijalnoj pomoći za obnovu župne crkve i samostana. Preporučamo da uzimate i čitate vjerski tisak, posebno Glas Koncila i za djecu MAK.