PRVA NEDJELJA DOŠAŠĆA – 1. prosinca 2019.

1. Proslavili smo Prvu nedjelju došašća kojom je započela nova liturgijska godina.
Nedjeljama u došašću volonteri župnog Caritasa organiziraju humanitarnu prodajnu akciju za pomoć najpotrebnijima u našoj Župi.
Poslije mise u 16:30 u bolničkoj kapeli započelo je drugo biblijsko bdijenje u našoj Župi, s nakanom za ozdravljenje bolesnika. Biblija se čita od početka do kraja, kroz pet dana i noći.

2. U tijeku je devetnica za svetkovinu Bezgrješne, zadnja tri dana devetnice (od petka) kao i misu na sam blagdan koji se liturgijski prenosi na ponedjeljak 9. prosinca predvodit će fra Vedran Kos, franjevac iz Virovitice.

3. U ponedjeljak u 19 sati u Slatini je susret karitativnih skupina župnih pastoralnih vijeća Slavonsko-podravskog arhiđakonata. U ponedjeljak poslije večernje mise je susret čitača u samostanskoj dvorani.

4. U utorak u 17:45 je pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom.

5. U četvrtak poslije večernje mise je susret molitvene zajednice.

6. U petak je spomen sv. Nikole biskupa. Proštenje je u Podgoraču, gdje se slavi misa u 11 sati.
Susret Frame je u 20 sati. Ovaj tjedan su prvi petak u mjesecu i prva subota u mjesecu.

7. U subotu u 10 sati je proba dječjeg pjevačkog zbora. U 18 sati je molitva krunice i čin posvete Bezgrešnoj, a nakon večernje svete mise je paljenje druge adventske svijeće na glavnom gradskom trgu.

8. Sljedeća nedjelja je Druga došašća. U 16:30 bit će redoviti mjesečni susret Franjevačkog svjetovnog reda.

9. U župnom uredu u uredovno vrijeme primamo misne nakane za sljedeću godinu. U sakristiji i župnom uredu možete nabaviti kalendare za sljedeću godinu.

10. Mise zornice u došašću započinju u utorak 10. prosinca.

11. Ispovijed bolesnika i starijih osoba u Našicama i Martinu bit će u srijedu, 11. prosinca pa vas molimo da ih prijavite u župnom uredu.
12. Hvala svima na materijalnoj pomoći u obnovi crkve i samostana. Preporučamo da uzimate i čitate vjerski tisak, posebno Glas Koncila.