TRIDESET I ČETVRTA NEDJELJA KROZ GODINU – 24. studenog 2019.

1. Slavimo Trideset i četvrtu, posljednju nedjelju crkvene liturgijske godine – svetkovina Krista Kralja svega stvorenja.

2. U ponedjeljak u 19:30 h u vjeronaučnoj dvorani je susret bračnih parova Župne zajednice obitelji.

3. U utorak je antunovska pobožnost u 18:15 sati. Na večernjoj svetoj misi molimo za djelatnike Radija Našice.
U 19:15 h u vjeronaučnoj dvorani je pouka za kumove i roditelje koji će sljedeći mjesec krstiti svoju djecu u našoj Župi. Probe pjevanja naših zborova su poslije večernje mise.

4. U četvrtak poslije večernje mise je susret molitvene zajednice.

5. U petak slavimo sve Svete Franjevačkog reda.
Frama ima svoj redoviti susret u 20 sati u samostanskoj dvorani.

6. U subotu u 10 sati u samostanskoj dvorani je proba pjevanja dječjeg pjevačkog zbora. U subotu s večernjom sv. misom započinje devetnica za svetkovinu Bezgrešnog Začeća Marijina.
Udruga za kulturu življenja «DarNa» subotama u došašću organizira manifestaciju «Advent u Našicama» na Trgu dr. Franje Tuđmana. Nakon večernje svete mise zajedničkom molitvom i pjesmom zapalit ćemo prvu adventsku svijeću. Zbog ovog molitvenog programa u došašću neće biti Euharistijskog klanjanja.

7. Sljedeće nedjelje slavimo Prvu nedjelju došašća kojom započinje nova liturgijska ili crkvena godina. Ujedno je i prva nedjelja u mjesecu. Volonteri župnog Caritasa imat će nedjeljama u došašću humanitarnu prodajnu akciju za pomoć najpotrebnijima u Župi.

8. Prve nedjelje došašća u bolničkoj kapeli nakon mise u 16:30 sati započet će prvo biblijsko bdijenje u našoj Župi. Kroz pet dana Biblija će se čitati dan i noć, čitači će se izmjenjivati svakih pola sata. Pozivamo župljane da se uključe u ovo bdijenje koje prikazujemo za ozdravljenje bolesnika. Tko želi može se danas upisati u slobodne termine kod dežurnih osoba na samostanskom hodniku, ili tijekom tjedna.

9. Ispovijed bolesnika i starijih osoba u Našicama i Martinu bit će u srijedu 10. prosinca pa vas molimo da ih prijavite u župnom uredu. U župnom uredu u uredovno vrijeme primamo misne nakane za slijedeću godinu. U sakristiji i župnom uredu možete nabaviti kalendare za sljedeću godinu.

10. Pri kraju su radovi na drenažnoj sanaciji oborinskih voda i kompletnoj izmjeni prozora na prvom samostanskom katu. Iskrena hvala svima na dosadašnjoj materijalnoj pomoći.
Preporučamo da uzimate i čitate vjerski tisak, posebno Glas Koncila koji prati aktualna događanja u Crkvi i društvu.