TRIDESET I TREĆA NEDJELJA KROZ GODINU – 17. studenog 2019.

1. Slavimo Trideset i treću nedjelju crkvene liturgijske godine, ujedno i Treći svjetski dan siromaha te blagdan sv. Elizabete Ugarske, zaštitnice Franjevačkog svjetovnog reda. U 16:30 je mjesečna skupština Franjevačkog svjetovnog reda na kojoj će biti primljeni novi članovi.
U 17:45 sati kod spomen obilježja “Uskrsla Hrvatska” bit će molitva za poginule branitelje u obrani Vukovara, a nakon toga sveta misa za sve žrtve Vukovara.
Ove nedjelje izdavačka kuća “UPT” iz Đakova ima humanitarnu prodajnu akciju svojih izdanja.

2. U utorak u 18:15 je pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom.

3. U četvrtak slavimo Prikazanje Bl. Dj. Marije – Gospa od zdravlja. Poslije večernje mise je susret molitvene zajednice.

4. U petak slavimo sv. Ceciliju, zaštitnicu crkvene glazbe i pjevanja. Na večernjoj sv. misi pjevat će naši zborovi a nakanu sv. mise ćemo prikazati za crkvene pjevače i svirače.
Frama ima svoj redoviti susret u 20 sati.

5. U subotu je proba dječjeg pjevačkog zbora u 10 sati. Poslije večernje mise je redovito Euharistijsko klanjanje.
U subotu će naš župni zbor sudjelovati na susretu crkvenih zborova u Požegi. Polazak je u 8:15 sati.

6. Sljedeće nedjelje slavimo svetkovinu Krista Kralja svega stvorenja, posljednju nedjelju crkvene liturgijske godine.

7. U župnom uredu u uredovno vrijeme primamo misne nakane za sljedeću godinu. U sakristiji i župnom uredu možete nabaviti kalendare za sljedeću godinu.

8. Prve nedjelje došašća u bolničkoj kapeli započet će drugo Biblijsko bdijenje u našoj Župi, ove godine s nakanom za ozdravljenje bolesnika. Kroz pet dana Biblija će se čitati dan i noć, čitači će se izmjenjivati svakih pola sata. Tko se želi uključiti u ovo Biblijsko bdijenje može se prijaviti Nini Pavlović, Branki Hajek i Nataliji Barišić Novačić.

9. Prošle nedjelje za potrebe Frame darivali ste 3608 kuna. Svima iskrena hvala!
Pri kraju su radovi na drenažnoj sanaciji oborinskih voda i kompletnoj izmjeni prozora na prvom samostanskom katu. Hvala svima na dosadašnjoj materijalnoj pomoći.
Preporučamo da uzimate i čitate vjerski tisak, posebno Glas Koncila koji prati aktualna događanja u Crkvi i društvu i za djecu Mali koncil – MAK.