TRIDESET I PRVA NEDJELJA KROZ GODINU – 03. studenog 2019.

1. Slavimo Trideset i prvu nedjelju kroz godinu, ujedno je i prva nedjelja u mjesecu kada svojim molitvama i darovima pomažemo naše franjevačke odgojne ustanove.

2. U utorak 18:15 je pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom.

3. U četvrtak se obilježava spomen smrti sluge Božjega fra Alekse Benigara, franjevca naše Provincije i misionara u Kini. Poslije večernje mise je susret molitvene zajednice.

4. Petkom u 20 sati je redoviti susret Frame.

5. U subotu je sastanak ministranata u 9 sati. Proba dječjeg pjevačkog zbora u 10 sati. Poslije večernje svete mise je redovito Euharistijsko klanjanje.

6. Sljedeća nedjelja je Trideset i druga kroz godinu. Članovi Franjevačke mladeži imat će humanitarnu prodajnu akciju čiji prihod je namijenjen za pokrivanje troškova redovitih aktivnosti Frame.

7. Zahvaljujemo na vašim darovima za dovršenje radova na drenažnoj sanaciji oborinskih voda i završnog dijela fasade. Preporučamo da uzimate i čitate vjerski tisak, posebno Glas Koncila koji prati aktualna događanja u Crkvi i društvu. Završena je akcija besplatnog dijeljenja Glasa Koncila. Djeci preporučamo novi broj Malog Koncila – MAK-a.