DVADESET I DEVETA NEDJELJA KROZ GODINU 20. listopada 2019. – Misijska nedjelja

1. Slavimo Dvadeset i devetu nedjelju kroz godinu, ujedno i Svjetski dan misija kada se u svojim molitvama i prilozima sjećamo potreba misija i misionara.
U tijeku su listopadske pobožnosti, svakog dana u 18 sati molimo krunicu i litanije Majci Božjoj, a na kraju svake svete mise molitvu za izvanredni misionarski mjesec listopad.

2. U utorak je u 17:45 pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom. Radio emisija “Ave Maria” od ove jeseni ide u večernjem terminu u 20:15 sati.

3. U srijedu je susret molitvene zajednice poslije večernje mise.

4. U petak je u Donjoj Motičini ispovijed vjernika i bolesnika za svetkovinu Svih Svetih, dopodne u 9 sati, a poslije podne u 17 sati.
Poslije večernje mise je sastanak Kluba čitatelja duhovne literature. Pozivamo vas na predstavljanje knjige “Svjedočanstva vjere” koju će predstaviti autorica Katarina Kolarić Jerković i vlč. Nikola Legac, župnik u Markovcu Našičkom.
U petak na večernjoj misi u Zagrebu u franjevačkoj crkvi na Kaptolu pjevat će naš župni zbor sa članovima HKD “Lisinski” Našice, a nakon mise bit će predstavljanje knjige “Hodi k meni, puče dragi” s izvedbom pjesama iz Kapušvarčeva kantuala. U petak u 20 sati je redoviti susret Frame.

5. U subotu je Župi dan bolesnika kojeg organizira Franjevački svjetovni red. U 14:30 sati bit će prigoda za ispovijed bolesnika u crkvi, a u 15:00 sati je sveta misa s bolesničkim pomazanjem.
U 10 sati je proba dječjeg pjevačkog zbora, a poslije večernje mise Euharistijsko klanjanje.

6. Sljedeća nedjelja je Trideseta kroz godinu. Na misi u 9 sati zahvalit ćemo Bogu za njegova dobročinstva i plodove naše zemlje.

7. Započeli smo sa župnom katehezom, raspored vjeronauka za prvopričesnike i krizmanike nalazi se na oglasnim pločama. Najavljujemo sastanak roditelja ovogodišnjih prvopričesnika i krizmanika za 10-ak dana, u utorak 29. listopada.

8. Odrasli koji nisu primili sakramente kršćanske inicijacije – krštenje, pričest i potvrdu, a žele ih primiti, neka se što prije prijave u župni ured.

9. Volonteri župnog Caritasa mole da svi oni koji žele nešto donirati neka se prethodno jave kontakt osobama, a njihovi brojevi se nalaze na oglasnim pločama.

10. Zahvaljujemo vam na dosadašnjoj materijalnoj pomoći na obnovi i dovršenju fasade svetišta župne crkve. Preporučamo da uzimate i čitate vjerski tisak, posebno Glas Koncila koji i ove nedjelje možete uzeti besplatno i za djecu novi broj Malog Koncila – MAK-a.