DVADESET I OSMA NEDJELJA KROZ GODINU – 13. listopada 2019.

1. Slavimo Dvadeset i osmu nedjelju kroz godinu. U 16:30 je redovita mjesečna skupština Franjevačkog svjetovnog reda.
U Markovcu Našičkom u 11 sati sv. misu predvodi požeški biskup povodom 15. obljetnice osnutka Župe.
U tijeku su listopadske pobožnosti, svakog dana u 18 sati molimo krunicu i litanije Majci Božjoj, a na kraju svake mise molitvu za izvanredni misionarski mjesec listopad.

2. U utorak je blagdan Sv. Terezije Avilske, zaštitnice požeške katedrale.
U našoj župnoj crkvi na sv. misi u 11 sati na kojoj će sudjelovati Hrvatska vojska bit će ustroj nove vojne kapelanije u našičkoj vojarni i uvođenje u službu novog vojnog kapelana don Antonia Mikulića.
Pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom je u 17:45 sati.

3. U srijedu je susret molitvene zajednice poslije večernje svete mise.

4. U petak je blagdan Sv. Luke Evanđeliste i Dan liječnika. Na večernjoj svetoj misi molit ćemo za medicinsko osoblje i za sve pokojne koji su radili u našičkoj bolnici. U 20 sati je susret Frame u samostanskoj dvorani.

5. U subotu je u 10 sati proba dječjeg pjevačkog zbora. Pozivamo djecu koja nedjeljom na misi u 9 sati žele pjevati u dječjem zboru da dođu na probu.
U subotu je proslava 28. obljetnice ustroja 132. našičke brigade. U 18:00 sati je polaganje vijenaca i molitva ispred križa “Uskrsla Hrvatska”, a potom misa za poginule pripadnike Brigade.
Poslije večernje mise je redovito Euharistijsko klanjanje.

6. Ovaj tjedan započinjemo sa župnom katehezom za prvopričesnike i krizmanike u Našicama: utorkom OŠ “Kralja Tomislava”- 3.c u 9 sati; 8.c i 8.d u 10 sati; poslijepodne 3.a u 15 sati, 3.b u 16 sati, 8.a u 17 sati.
Za učenike OŠ Dore Pejačević srijedom: 3b u 8:30 sati, 3.c u 9:15, 8.c i 8.d u 10:15; poslijepodne 3.a u 15 sati, 8.a u 16 sati i 8.b u 17 sati. Raspored župne kateheze za ovaj i sljedeći tjedan nalazi se na oglasnim pločama.
Odrasli koji nisu primili sakramente kršćanske inicijacije – krštenje, pričest i potvrdu, a žele ih primiti, neka se što prije prijave u župni ured.

7. Sljedeća nedjelja je Dvadeset i deveta kroz godinu. Ujedno je i misijska nedjelja kada se svojim molitvama i prilozima sjećamo potreba misija i misionara.

8. Zahvaljujemo vam na dosadašnjoj materijalnoj pomoći na obnovi i dovršenju fasade svetišta župne crkve. Preporučamo da uzimate i čitate vjerski tisak, posebno Glas Koncila koji i ove nedjelje možete uzeti besplatno i za djecu novi broj Malog Koncila – MAK-a.