DVADESET I TREĆA NEDJELJA KROZ GODINU – 08. rujna 2019.

1. Slavimo Dvadeset i treću nedjelju kroz godinu, ujedno i blagdan Rođenja Blažene Djevice Marije – Male Gospe, proštenje je u Granicama. Misa je u 11 sati.
Na blagdan Male Gospe naša župa zajedno s vjernicima župa Slavonsko – podravskog arhiđakonata hodočasti u Voćin. Polazak je s trga ispred crkve u 16:30 sati.

2. u ponedjeljak započinje zaručnički tečaj u dvorani “Emaus” u 19:30 sati. U ponedjeljak poslije večernje mise je susret čitača u samostanskoj dvorani.

3. Utorkom je pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom u 18:15 sati.

4.U četvrtak 12.9. u 16:00 sati je sv. misa u Crnoj Kladi. Polazak je u 14:30 sati ispred crkve.

5. Sljedeća nedjelja je Dvadeset i četvrta kroz godinu. Na misi u 9 sati bit će zaziv Duha Svetoga za početak nove školske godine.

6. Redovita mjesečna skupština OFS-a bit će četvrte nedjelje u mjesecu, 22. rujna.

7. U subotu 28. rujna je župno hodočašće u Mariju Bistricu, polazak je u 5:00 sati ujutro, cijena karte je 120 kuna. Zainteresirani neka se prijave u župni ured.

8. Nakon prve nedjelje u listopadu započinjemo sa župnim vjeronaukom i katehezama za djecu, odrasle i katekumene. Odrasli koji nisu primili sakramente kršćanske inicijacije – krštenje, pričest i potvrdu, a žele ih primiti, neka se prijave u župni ured.

9. Zahvaljujemo vam na dosadašnjoj materijalnoj pomoći. Preporučamo da uzimate i čitate vjerski tisak, posebno Glas Koncila.