DVADESET I DRUGA NEDJELJA KROZ GODINU – 01. rujna 2019.

1. Slavimo Dvadeset i drugu nedjelju kroz godinu. Ujedno je i prva nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših odgojnih ustanova – sjemeništa. Svetu misu u 9:00 sati prikazujemo za dobročinitelje naše crkve i samostana.

2. U organizaciji Hrv. kat. liječničkog društva naša Župa hodočasti u Italiju. Polazak je u utorak u 4 sata ujutro. Pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom je u 18:15 sati.

3. Ovaj tjedan su prvi petak i prva subota u mjesecu.

4. Sljedeća nedjelja je Dvadeset i treća kroz godinu, ujedno i blagdan Rođenja Blažene Djevice Marije – Male Gospe, proštenje je u Granicama.
Na blagdan Male Gospe naša župa zajedno s vjernicima župa Slavonsko – podravskog arhiđakonata hodočasti u Voćin. Zainteresirani neka se prijave u župni ured. Mjesta još ima. Cijena karte je 50,00 kuna. Polazak je s trga ispred crkve u 16:30 sati.

5. Redovita mjesečna skupština OFS-a bit će četvrte nedjelje u mjesecu, 22. rujna.

6. Tečaj priprave za crkveni brak u dvorani Emaus započinje 9. rujna ove godine u 19:30 sati. Sljedeći tečaj je u veljači 2020. godine.

7. Zahvaljujemo vam na dosadašnjoj materijalnoj pomoći. Preporučamo da uzimate i čitate vjerski tisak, posebno Glas Koncila.