DVADESET I PRVA NEDJELJA KROZ GODINU – 25. kolovoza 2019.

1. Slavimo dvadeseta i prvu nedjelju kroz godinu.

2. U utorak u 18:15 je pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom. Poslije večernje mise u 19:15 je krsna pouka za kumove i roditelje koji će sljedeći mjesec krstiti svoju djecu u našoj Župi.

3. U četvrtak je spomendan mučeništva sv. Ivana Krstitelja.

4. U subotu je u Pleternici proslava svetkovine Gospe od Suza. Središnje hodočasničko misno slavlje u 19:00 sati predslavit će msgr. dr. Antun Škvorčević, požeški biskup.

5. U subotu poslije svete mise je Euharistijsko klanjanje za duhovna zvanja.

6. Sljedeća nedjelja je Dvadeset i druga kroz godinu. Ujedno je i prva nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših odgojnih ustanova – sjemeništa. Svetu misu u 9:00 sati prikazujemo za dobročinitelje naše crkve i samostana.

7. Tečaj priprave za crkveni brak u dvorani Emaus započinje 9. rujna ove godine u 19:30 sati. Sljedeći tečaj je u veljači 2020. godine.

8. U listopadu započinjemo s katekumenatom, tj. vjeronaukom za odrasle koji žele primiti sakramente kršćanske inicijacije – krštenje, potvrdu i Euharistiju. Potrebno je prijaviti se u župnom uredu u uredovno vrijeme.

9. Odlukom našega Biskupa, 8. rujna na blagdan Male Gospe, vjernici župa Slavonsko – podravskog arhiđakonata kojemu pripada i naša župa, hodočaste u Voćin. Zainteresirani neka se prijave u župni ured. Polazak je s trga ispred crkve u 16:30 sati. Cijena karte je 50.00 kuna

10. Zahvaljujemo svima koji nam pomažete u materijalnoj obnovi naše crkve i samostana. Preporučamo da uzimate i čitate vjerski tisak.