DVADESETA NEDJELJA KROZ GODINU – 18. kolovoza 2019.

1. Slavimo Dvadesetu nedjelju kroz godinu.

2. U utorak pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom je u 18:15 sati.

3. U srijedu je blagdan Gospe Voćinske.

4. U petak 23. kolovoza u Pleternici započinje devetnica Gospi od Suza.

5. U subotu je blagdan Sv. Bartola apostola, u Feričancima je župno godišnje klanjanje.
U petak navečer na Trsatu Tadija Visković iz Našica obući će franjevački habit i započeti godinu novicijata, a u subotu u poslijepodnevnim satima Borna Gall položit će svoje prve redovničke zavjete i završiti godinu novicijata. Mladu redovničku braću, posebno iz naše Župe, preporučamo u molitve.

6. U subotu je Euharistijsko klanjanje poslije večernje sv. mise.

7. Sljedeća nedjelja je Dvadeset i prva kroz godinu. U župi Feričanci je uvođenje u službu novog župnika vlč. Antu Ivića, a u Crncu vlč. Augustina Tašića.

8. Do kraja kolovoza traje akcija Žetva “Podijeli svoj kruh s gladnima” kojom se prikupljaju živežne namirnice i higijenske potrepštine za najpotrebnije u našoj Župi.

9. Tečaj priprave za crkveni brak u dvorani “Emaus” započinje 9. rujna ove godine u 19:30 sati. Sljedeći tečaj je u veljači 2020. godine.
10. Župni ured uredovat će sljedeći tjedan redovito utorkom i petkom, te subotom samo dopodne od 9 – 12 sati.

11. Na blagdan Male Gospe, u subotu 8. rujna, bit će hodočašće vjernika u Voćin iz župa Slavonsko – podravskog arhiđakonata kojemu pripada i naša župa. Zainteresirani neka se prijave u župni ured. Polazak je s trga ispred crkve u 16:30 sati. Cijena karte je 50,00 kuna.

12. Zahvaljujemo svima koji nam pomažete u materijalnoj obnovi naše crkve i samostana. Preporučamo da uzimate i čitate vjerski tisak, posebno Glas Koncila.