ŠESTA VAZMENA NEDJELJA – 26. svibnja 2019.

1. Slavimo Šestu vazmenu nedjelju. 

U našoj domovini ove nedjelje održavaju se izbori za Europski parlament. Kao vjernici pozvani smo ispuniti svoju građansku dužnost, izaći na izbore i glasovati.

2. Utorkom je u tijeku pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Antunu, pobožnost započinje u 17.45 sati. U 19.15 u dvorani “Emaus” je krsna pouka za kumove i roditelje koji će sljedeći mjesec krstiti djecu u našoj Župi.

U 19.30 sati u vjeronaučnoj dvorani je susret članova Župnog pastoralnog vijeća.

3. U srijedu u 15 sati u bolničkoj kapeli je molitva za bolesnike.

Poslije večernje sv. mise je susret molitvene zajednice.

4. U četvrtak se slavi Uzašašće Gospodinovo, svete mise u župnoj crkvi su u 7, 9 i 18.30 sati. U kapeli Uzašašća Gospodinova sv. misa je u 11 sati. Neće biti Biblijskog sata.

5. U petak slavimo blagdan Pohoda BDM i završetak svibanjskih pobožnosti. Poslije večernje mise je sastanak Kluba čitatelja duhovne literature.

U 20 sati je redoviti susret Frame.

6. U subotu se u Varaždinu održava susret zborova Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda. Polazak za pjevače župnog zbora iz Našica i crkvenog zbora iz Donje Motičine je u 5:30 sati s parkirališta ispred crkve.

Prva je subota u mjesecu, u 18 sati je molitva krunice i posveta Bezgrešnom Srcu Marijinu, a poslije večernje sv. mise Euharistijsko klanjanje za duhovna zvanja.

7. Sljedeće nedjelje slavimo Sedmu vazmenu nedjelju. Ujedno je i prva nedjelja u mjesecu kada pomažemo franjevačke odgojne ustanove, a sv. misu u 9 sati prikazujemo za sve dobročinitelje crkve i samostana.

8. U utorak 25. lipnja organiziramo župno hodočašće na Trsat. Prijaviti se možete u župnom uredu, a detaljnije informacije objavit ćemo kasnije.

9. Zahvaljujemo svima koji nam pomažete u obnovi svetišta naše župne crkve. Preporučamo da pratite vjerski tisak, posebno Glas Koncila i za djecu Mali Koncil – MAK.