PETA VAZMENA NEDJELJA – 19. svibnja 2019.

1. Slavimo Petu vazmenu nedjelju. U 16.30 je redovita mjesečna skupština Franjevačkog svjetovnog reda.
Poslije večernje svete mise bit će predstavljanje knjige mr.sc. Miroslave Hadžihusejnović Valašek “Hodi k meni, puče dragi: hrvatske duhovne pjesme franjevačkih rukopisnih kantuala prve polovice 18. stoljeća.” S ovim događajem završavaju ovogodišnji Dani franjevačke kulture u Našicama.

2. Utorkom je u tijeku pobožnost trinaest utoraka u čast sv. Antunu, pobožnost započinje u 17:45 sati. Probe pjevanja naših zborova su poslije večernje mise.

4. U srijedu u bolničkoj kapeli u 15 sati je molitva za bolesnike i mogućnost ispovijedi i razgovora s bolničkim kapelanom.
Poslije večernje mise je susret molitvene zajednice.

3. U četvrtak je Biblijski sat poslije večernje mise.

4. U petak je susret Frame u 20 sati. Frama je imala svoje godišnje izbore. Novo vijeće našičkog bratstva čine: Mislav Feger predsjednik, Davor Olij potpredsjednik, Mislav Mikec voditelj formacije, Izabela Klanica tajnica i Petra Justić blagajnica.
Slavlje sv. Potvrde je u Markovcu Našičkom u 18 sati.

5. U subotu od 9-11sati na samostanskom parkiralištu volonteri župnog Caritasa primati će odjeću za najpotrebnije u Župi. Zahvaljujemo svima koji su dosada za potrebe župnog Caritasa darivali opranu, izglačanu i složenu odjeću.

6. Sljedeće nedjelje slavimo Šestu vazmenu nedjelju.

7. Zahvaljujemo svima koji nam pomažete u obnovi naše crkve i samostana. Poslužite se vjerskim tiskom, preporučamo Glas Koncila i za djecu Mali Koncil – MAK.