PRVA KORIZMENA NEDJELJA – 10. ožujka 2019.

1. Slavimo Prvu korizmenu nedjelju. Volonteri Caritasa organiziraju skupljanje hrane i humanitarnu prodajnu akciju čime se želi pomoći najpotrebnijima u našoj župi.

Svake korizmene nedjelje u 15:00 sati je pobožnost križnog puta u Aleji lipa.

2. U utorak u 18:15 je pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom.

3. Svake srijede od 15 sati u bolničkoj kapeli fra Stjepan je na raspolaganju za molitvu i potrebe bolesnika. Srijedom poslije večernje sv. mise je susret molitvene zajednice.

4. U petak je pobožnost križnog puta u našoj župnoj crkvi u 18:00 sati.

Susret Frame je u 20 sati.

5. U subotu od 9 – 11 sati volonteri župnog Caritasa dijelit će odjeću potrebnima. Euharistijsko klanjanje je poslije večernje sv. mise.

6. Sljedeće nedjelje slavimo Drugu korizmenu nedjelju. Na misi u 9 sati predstavit će se ovogodišnji prvopričesnici. Potrebno je da svi prvopričesnici iz OŠ “Kralja Tomislava” i OŠ “Dore Pejačević” sa svojim roditeljima dođu na nedjeljnu misu u 9 sati. Mjesečna skupština OFS-a bit će u 16.30 sati.

Izdavačka kuća “UPT” iz Đakova ima će prodajnu izložbu svojih knjiga.

7. Biskupijski križni put za mlade bit će 30. i 31. ožujka od Podravske Moslavine do Slatine, mladi koji žele sudjelovati neka se jave župniku.

Našički križni put bit će 6. travnja ove godine.

8. Prijave za biskupijsko hodočašće u Poljsku primaju se do 15. ožujka.

9. Zahvaljujemo svima koji nam pomažete u obnovi crkve i samostana. Poslužite se vjerskim tiskom, preporučamo Glas Koncila i za djecu Mali koncil – MAK.