TREĆA NEDJELJA KROZ GODINU – 27. siječnja 2019.

1. Slavimo Treću nedjelju kroz godinu.

2. U ponedjeljak poslije večernje mise je susret čitača.

U 19.30 u samostanskoj dvorani je susret Župne zajednice obitelji. Pozivamo bračne parove koji žele živjeti i izgrađivati svoj brak na temeljima vjere i u većoj povezanosti s Crkvom da se pridruže ovoj zajednici.

3. U utorak u 18:15 je pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom. Poslije večernje mise u 19.15 u vjeronaučnoj dvorani je krsna pouka za kumove i roditelje koji će sljedeći mjeseci krstiti svoju djecu u našoj Župi.

4. U srijedu je redoviti susret molitvene zajednice a četvrtkom Biblijski sat.

5. Ovaj tjedan nastavljamo sa župnom katehezom za treće i osme razrede prema ustaljenom rasporedu koji možete pronaći na oglasnim pločama.

6. U petak u 20:00 sati je susret Frame u samostanskoj dvorani.

Ovaj tjedan su prvi petak i prva subota u mjesecu.

7. U subotu, 2. veljače, slavimo Prikazanje Gospodinovo – Svijećnica. Svete mise su u 7:00, 9:00 i 18:30. Pod svakom svetom misom bit će blagoslov svijeća. Neće biti Euharistijskog klanjanja.

U subotu započinje devetnica Gospi Lurdskoj molitvom krunice u 18:00 sati. Tijekom devetnice skupljamo darove u novcu i naravi za franj. sjemeništarce.

8. Sljedeće nedjelje slavimo Četvrtu nedjelju kroz godinu, ujedno i Dan života.

9. Požeška biskupija organizira Biskupijsko hodočašće putovima sv. pape Ivana Pavla II. u Poljsku, u uskrsnom tjednu od 23. do 27. travnja 2019. Cijena je 2700 kuna, a prijave se primaju do 15. ožujka.

10. Tečaj priprave za crkveni brak u dvorani Emaus započinje 18. veljače ove godine u 19:30 sati. Sljedeći tečaj je u svibnju.

11. U nedjelju 10. veljače, na Svjetski dan braka, na večernjoj misi u našoj Župi imat ćemo obnovu bračnih zavjeta i blagoslov bračnih parova koji slave okrugle obljetnice braka (5,10,15…50,55). Pozivamo bračne parove koji slave obljetnice braka da se prijave župniku ili u župni ured.

12. Zahvaljujemo svima koji nam pomažete u obnovi naše crkve i samostana. Poslužite se vjerskim tiskom, preporučam Glas Koncila i za djecu Mali Koncil – MAK.