SVETA OBITELJ ISUSA, MARIJE I JOSIPA – 30. prosinca 2018.

1. Slavimo nedjelju Svete Obitelji, a ujedno je i Svjetski dan selilaca i izbjeglica. Na sv. misi u 9 sati gostuju članovi Hrv. kulturnog društva “Izvor” iz Donje Motičine.

2. U ponedjeljak je Stara godina. Misa zahvalnica je u 17 sati. Za one koji žele dočekati Novu godinu u crkvi u 22 sati započet će Euharistijsko klanjanje, a u 23 sata sveta misa.

3. U utorak je Nova Godina, svetkovina svete Marije Bogorodice, a ujedno je svjetski Dan mira. Svete mise su u župnoj crkvi u 7:00, 9:00 i 18:30.

4. Ovaj tjedan su prvi petak i subota u mjesecu. U subotu uoči Bogojavljenja blagoslov vode je u 18.15 sati. Poslije mise je Euharistijsko klanjanje za duhovna zvanja.

subotu završavamo s blagoslovom obitelji u našoj Župi. Ako netko želi naknadni blagoslov može se prijaviti u župnom uredu.

5. Sljedeće nedjelje slavimo svetkovinu Bogojavljenja. Slavimo i Dan Svetog Djetinjstva kada sakupljamo milodare za siromašnu djecu u misijama.

6. U vrijeme blagoslova obitelji župni ured uredovat će poslijepodne od 17-18 sati. U sakristiji i župnom uredu možete nabaviti kalendare za sljedeću godinu.

7. Zahvaljujemo svima koji nam pomažete u obnovi naše crkve i samostana. Poslužite se vjerskim tiskom.