ČETVRTA NEDJELJA DOŠAŠĆA – 23. prosinca 2018.

1. Slavimo Četvrtu nedjelju došašća.

2. U ponedjeljak je Badnjak, u 6 sati je posljednja ovogodišnja misa zornica. Prva misa bdijenja je u 17 sati s djecom, pola sata prije mise prigodni program izvest će članovi dječjeg pjevačkog zbora.
Mise bdijenja u našim filijalama su: u Breziku, Seoni, Zoljanu i Donjoj Motičini u 21:30. Polnoćka je u 24 sata uz prijenos Radio Našice.

3. U utorak slavimo Božić, rođenje našega Spasitelja Isusa Krista. Svetu misu u 11 sati prenosi Radio Našice.

4. U srijedu slavimo svetog Stjepana, prvomučenika. Svete mise su po nedjeljnom rasporedu, osim što nema mise u bolnici. U našoj župnoj crkvi u 10:30 bit će božićni koncert Puhačkog orkestra Gradske glazbe Našice, a nakon večernje svete mise koncert božićnih pjesama izvest će Mješoviti pjevački zbor HKD “Lisinski”.
U srijedu poslije podne od 14 sati započinje blagoslov obitelji u Ceremošnjaku, Makloševcu, Gornjoj Motičini, Londžici i Gradcu. Raspored blagoslova imate na oglasnim pločama.
U blagoslov obitelji s nama franjevcima i ove godine idu naši ministranti i dvojica franjevačkih juniora iz Zagreba. Do Nove godine u blagoslov će ići sedmorica franjevaca, umjesto osmorice kako je bilo do sada, zato molimo za strpljivost i razumijevanje ako u tom razdoblju dođemo malo kasnije od uobičajenog.

5.U četvrtak poslije večernje mise je susret čitača.
6. Sljedeće nedjelje slavimo Svetu Obitelj Isusa, Marije i Josipa. Na misi u 9 sati pjevat će članovi Hrvatskog kulturnog društva “Izvor” iz Donje Motičine.

7. U vrijeme blagoslova obitelji župni ured uredovat će poslijepodne od 16-18 sati. U sakristiji i župnom uredu možete nabaviti kalendare za sljedeću godinu.

8. Hvala svima na dosadašnjoj materijalnoj pomoći za obnovu župne crkve. Preporučamo da uzimate i čitate vjerski tisak, posebno božićni broj Glasa Koncila.