DRUGA NEDJELJA DOŠAŠĆA – 09. prosinca 2018.

1. Slavimo Drugu nedjelju došašća. Volonteri župnog Caritasa imaju humanitarnu prodajnu akciju za pomoć najpotrebnijima u Župi.
U 16.30 je redovita mjesečna skupština OFS-a. Na večernjoj svetoj misi zahvalit ćemo Bogu za prvo Biblijsko bdijenje u našoj Župi i blagosloviti osobne Biblije vjernika koji ih donesu na blagoslov.

2. Mise zornice su svaki radni dan u 6:00 sati. U ponedjeljak je ispovijed bolesnih i starijih po kućama u Martinu i Našicama od 8:30 sati.

3. U utorak je ispovijed u Seoni u 9 i u 16 sati, a u Zoljanu u 10 i 17 sati.
Pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom je u 18.15. sati. Probe pjevanja naših zborova su nakon večernje svete mise.

4. U srijedu je susret molitvene zajednice.

5. U četvrtak je ispovijed u Breziku u 9 i u 17.30 sati. Biblijski sat je poslije večernje mise.
U četvrtak će se u Voćinu održati deseto hodočašće hrvatskih branitelja, vojske i policije prigodom obilježavanja 27. godišnjice voćinskih stradanja. Program počinje u 11 sati.

6. U petak je ispovijed djece i mladih u našoj župnoj crkvi u 9:00 sati i u 15:00 sati. Ispovijed je također u Donjoj Motičini u 9.45 i poslijepodne u 17 sati.
Susret Frame je u 20:00 sati.

7. U subotu je susret ministranata u 9.00 sati, a proba dječjeg pjevačkog zbora u 10.00 sati. Paljenje treće adventske svijeće na Trgu dr. Franje Tuđmana je nakon večernje svete mise. U dekanatu je prije podne ispovijed u župi Velimirovac, a poslijepodne u župi Markovac Našički.

8. Sljedeća nedjelja je Treća nedjelja došašća, ujedno i nedjelja Caritasa. Ispovijed je u župi Orahovica. Velika ispovijed u našoj Župi bit će u petak, 21. prosinca.

9. U župnom uredu u uredovno vrijeme primamo misne nakane za sljedeću godinu. U sakristiji i župnom uredu možete nabaviti kalendare za sljedeću godinu.

10. Molimo vas da eventualne promjene ili nove adrese za blagoslov obitelji prijavite u župnom uredu.

11. Hvala svima na dosadašnjoj materijalnoj pomoći za obnovu župne crkve. Preporučamo da uzimate i čitate vjerski tisak, posebno Glas Koncila koji prati aktualna događanja u Crkvi i društvu, i za djecu MAK.