TRIDESETA NEDJELJA KROZ GODINU – 28. listopada 2018.

1. Slavimo Tridesetu nedjelju kroz godinu. Na misi u 9 sati zahvalit ćemo Bogu za sva njegova dobročinstva i plodove naše zemlje.

2. U ponedjeljak poslije večernje mise je susret čitača u samostanskoj dvorani. U 19:30 u samostanskoj dvorani je susret Župne zajednice obitelji. Pozivamo bračne parove da se pridruže ovoj župnoj zajednici koja želi svjesnije i aktivnije živjeti kršćanske bračne i obiteljske vrijednosti.

3. U utorak je u 17:45 pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom. Poslije večernje mise u 19:15 u dvorani “Emaus” je pouka za kumove i roditelje koji sljedeći mjesec žele krstiti svoju djecu u našoj Župi.

4. U srijedu je posljednji dan listopadskih pobožnosti. U 21 sat u župnoj crkvi održat će se molitveno bdijenje uoči svetkovine Svih Svetih pod nazivom “Holywin – svetost pobjeđuje“. Pozivamo vjernike, posebno mlade, da se pridruže ovoj molitvenoj večeri.

5. U četvrtak je svetkovina Svih Svetih, mise su po nedjeljnom rasporedu. Proštenje je u Donjoj Motičini gdje će svečanu svetu misu u 11 sati predslaviti fra Ante Perković.

Služba Riječi i blagoslov groblja bit će ispred mrtvačnice u Našicama u 15:00 sati. Nema mise u bolničkoj kapeli.

6. U petak je Dušni dan – spomen svih vjernih mrtvih. Mise su u našoj župnoj crkvi u 7, 9 i 18.30 sati. Sv. misa u kapeli Uzašašća Gospodinova je u 11 sati. U Donjoj Motičini sveta misa i blagoslov groblja je u 9 sati, a poslijepodne u 15 sati sveta misa i blagoslov groblja je u Martinu.

U petak u 20 sati Frama ima svoj redoviti susret. Ovaj tjedan su prvi petak i prva subota u mjesecu.

7. U subotu je proba dječjeg pjevačkog zbora u 10 sati. U 18 sati je molitva krunice i čin posvete obitelji i vjernika Bezgrješnom Srcu Marijinu, a poslije večernje svete mise je Euharistijsko klanjanje za duhovna zvanja. Pjevanje na večernjoj misi i klanjanju animirat će karizmatska zajednica mladih “Božja pobjeda”.

8. Sljedeća nedjelja je Trideset i prva kroz godinu, ujedno i prva nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i darovima sjećamo naših odgojnih ustanova.

9. Molimo vjernike da ne donose odjeću u župni Caritas.

10. Zahvaljujemo na vašim darovima za potrebe misija prošle nedjelje. Zahvaljujemo na darovima za obnovu fasade župne crkve koja je u završnoj fazi. Preporučamo da uzimate i čitate vjerski tisak, posebno Glas Koncila.