DVADESET I OSMA NEDJELJA KROZ GODINU 14. listopada 2018.

1. Slavimo Dvadeset i osmu nedjelju kroz godinu. U 16.30 je redovita mjesečna skupština Franjevačkog svjetovnog reda. U tijeku su listopadske pobožnosti, svakog dana u 18 sati molimo krunicu i litanije Majci Božjoj.

2. U ponedjeljak je spomen Sv. Terezije Avilske, zaštitnice požeške katedrale.

3. U utorak u 17.45 je pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom. U 19.30 u dvorani “Emaus” je sastanak roditelja ovogodišnjih prvopričesnika i krizmanika.

4. U srijedu je susret molitvene zajednice poslije večernje svete mise.

5. U četvrtak je blagdan Sv. Luke Evanđeliste i Dan liječnika. Na večernjoj svetoj misi molit ćemo za medicinsko osoblje i za sve pokojne koji su radili u našičkoj bolnici.

6. U petak je proslava 27. obljetnice ustroja 132. našičke brigade. U 18.00 sati je polaganje vijenaca i molitva ispred križa “Uskrsla Hrvatska”, a potom misa za poginule pripadnike Brigade.

Poslije večernje svete mise je Biblijski sat u vjeronaučnoj dvorani.

U 20 sati je susret Frame u samostanskoj dvorani.

7. U subotu je u 10 sati proba dječjeg pjevačkog zbora. Pozivamo djecu koja nedjeljom na misi u 9 sati žele pjevati u dječjem zboru da dođu na probu.

U subotu je u Župi dan bolesnika kojeg organizira Franjevački svjetovni red. U 14.30 sati bit će prigoda za ispovijed bolesnika u crkvi, a u 15.00 sati je sveta misa s bolesničkim pomazanjem. Poslije večernje sv. mise je Euharistijsko klanjanje.

8. Sljedeća nedjelja je Dvadeset i deveta kroz godinu. Ujedno je i misijska nedjelja kada se svojim molitvama i prilozima sjećamo potreba misija i misionara.

9. Zahvaljujemo vam na dosadašnjoj materijalnoj pomoći na obnovi fasade svetišta župne crkve. Preporučamo da uzimate i čitate vjerski tisak, posebno Glas Koncila i za djecu Mali Koncil – MAK.