DVADESET I SEDMA NEDJELJA KROZ GODINU – 07. listopada 2018.

1. Slavimo Dvadeset i sedmu nedjelju kroz godinu, ujedno je i prva nedjelja u mjesecu kada molitvama i novčanim prilozima pomažemo naše odgojne ustanove – sjemeništa. Svetu misu u 9 sati prikazujemo za sve dobročinitelje crkve i samostana. 

U tijeku su listopadske pobožnosti, svakog dana u 18 sati molimo krunicu i litanije, a po preporuci pape Franje dodajemo zagovorne molitve Majci Božjoj i sv. Mihaelu Arkanđelu.

2. U ponedjeljak je Deveto biskupijsko hodočašće zdravstvenih djelatnika u Voćin. Pozivamo liječnike i medicinsko osoblje na hodočašće, početak programa je u 9.30 sati.

Prigodom Dana neovisnosti u 18 sati bit će polaganje vijenaca i molitva za poginule hrvatske branitelje, a u 18.30 misa za domovinu.

3. U utorak je u 17.45 pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom.

4. U srijedu poslije večernje mise je susret molitvene zajednice.

5. U petak poslije večernje mise je Biblijski sat u vjeronaučnoj dvorani. Susret Frame je u 20 sati u samostanskoj dvorani. U Velimirovcu je godišnje župno klanjanje.

6. U subotu naša župa hodočasti u Mariju Bistricu. Polazak je u 5 sati ujutro s parkirališta ispred crkve. Nema više slobodnih mjesta.

U 10 sati je proba dječjeg pjevačkog zbora. Poslije večernje sv. mise je Euharistijsko klanjanje.

7. U subotu od 9.30 do 11 sati volonteri župnog Caritasa primat će odjeću u kontejneru na samostanskom parkiralištu. Sve koji žele darivati odjeću molimo da donesu opranu i ispeglanu odjeću i, ako je moguće, složenu u kutijama.

8. Sljedeća nedjelja je Dvadeset i osma kroz godinu. U 16.30 bit će redovita mjesečna skupština Franjevačkog svjetovnog reda.

9. Započeli smo sa župnom katehezom za prvopričesnike i krizmanike u Našicama. Za vjeroučenike OŠ “Kralja Tomislava” vjeronauk je utorkom, a za vjeroučenike OŠ “Dore Pejačević” srijedom, raspored po razredima za sljedeći tjedan nalazi se na oglasnim pločama.

10. Najavljujemo sastanak za roditelje ovogodišnjih prvopričesnika i krizmanika u utorak, 16. listopada, u 19.30 sati.

11. Zahvaljujemo na dosadašnjoj materijalnoj pomoći na obnovi fasade svetišta župne crkve. Potičemo vas da uzimate i čitate vjerski tisak, preporučamo Glas Koncila i za djecu Mali Koncil – MAK.