DVADESET I ŠESTA NEDJELJA KROZ GODINU – 30. rujna 2018.

1. Slavimo Dvadeset i šestu nedjelju kroz godinu.

2. U ponedjeljak započinju listopadske pobožnosti i prvi dan trodnevnice za blagdan sv. Franje Asiškog. U trodnevnici članovi OFS-a pred oltarom sv. Franje predmolit će franjevačku krunicu. Poslije večernje mise je susret čitača u samostanskoj dvorani.

3. U utorak je pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom u 17.45.

4. U srijedu u 18.30 je obred preminuća sv. oca Franje.

5. U četvrtak, 4. listopada, slavimo blagdan sv. Franje Asiškog, utemeljitelja triju franjevačkih redova. Svete mise su u 7:00, 9:00 i 18:30 sati. Večernju svetu misu predvodit će dominikanac fra Domagoj Augustin Polanščak, a na misi će sudjelovati dominikanski bogoslovi.

6. U petak poslije sv. mise na samostanskom parkiralištu bit će blagoslov Caritasovog kontejnera za odjeću, a poslije toga susret volontera župnog Caritasa. Zahvaljujemo g. Josipu Anđeliću na darovanom kontejneru za potrebe župnog Caritasa i g. Ivici Miđiću na darovanim policama.
U 20 sati je redoviti susret Frame. Ovaj tjedan su prvi petak i prva subota u mjesecu.

7. U subotu u 10 sati je proba dječjega pjevačkog zbora. U 18 sati je molitva krunice i čin posvete vjernika i obitelji Bezgrješnom Srcu Marijinu, a poslije mise Euharistijsko klanjanje za duhovna zvanja.

8. Sljedeća nedjelja je Dvadeset i sedma kroz godinu, ujedno i prva nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših odgojnih ustanova – sjemeništa.

9. U subotu 13. listopada je župno hodočašće u Mariju Bistricu, polazak je u 5.00 sati ujutro, cijena karte je 100 kuna.

10. Ovaj tjedan započinjemo sa župnom katehezom za prvopričesnike i krizmanike u Našicama: utorkom OŠ “Kralja Tomislava”- 3c i 3d u 9 sati; 8c i 8d u 10 sati; poslijepodne 3a u 15 sati, 3b u 16 sati, 8a i 8b u 17 sati.
Za učenike OŠ Dore Pejačević srijedom: 3c u 8.30 sati, 8c u 9.30, 8d u 10.15; poslijepodne 3a u 15 sati, 3b u 16 sati, 8a i 8b u 17 sati. Raspored župne kateheze nalazi se na oglasnim pločama.
Odrasli koji nisu primili sakramente kršćanske inicijacije – krštenje, pričest i potvrdu, a žele ih primiti, neka se prijave u župni ured.

11. U tijeku su završni radovi na obnovi fasade svetišta župne crkve. Zahvaljujemo svima na dosadašnjoj materijalnoj pomoći. Preporučamo da uzimate i čitate vjerski tisak, posebno Glas Koncila.