DVADESET I PETA NEDJELJA KROZ GODINU – 23. rujna 2018.

1. Slavimo Dvadeset i petu nedjelju kroz godinu.

2. U ponedjeljak u 19.30 u dvorani “Emaus” je susret Župne zajednice obitelji. Pozivamo bračne parove koji žele rasti u zajedništvu, vjeri i molitvi da se pridruže ovoj župnoj zajednici.

3. U utorak u 18.15 je pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom. U 19.15 u dvorani “Emaus” je pouka za krštenje za kumove i roditelje koji će sljedeći mjeseci krstiti djecu u našoj Župi. Krštenja su svake prve i treće nedjelje u mjesecu pod misom u 11 sati.

4. U srijedu u 19 sati je sastanak vjeroučitelja.

5. U petak, uoči blagdana sv. Mihaela Arkanđela zaštitnika Policije, u 9 sati u župnoj crkvi bit će sv. misa za djelatnike u Policiji. U 20 sati je susret Frame u samostanskoj dvorani.

6. U subotu je blagdan svetih Arkanđela Mihaela, Gabriela i Rafaela. Proštenje je u Seoni gdje je svečana sv. misa u 11 sati.
U 9 sati je susret ministranata, a u 10 proba dječjeg pjevačkog zbora. Poslije večernje mise je Euharistijsko klanjanje.

7. Sljedeća nedjelja je Dvadeset i šesta kroz godinu.

8. S prvim tjednom u listopadu započinjemo sa župnim vjeronaukom i katehezama za djecu, odrasle i katekumene. Odrasli koji nisu primili sakramente kršćanske inicijacije – krštenje, pričest i potvrdu, a žele ih primiti, neka se prijave u župni ured.

9. U subotu, 13. listopada ove godine, organiziramo župno hodočašće u Mariju Bistricu. Prijave se primaju u župnom uredu, vrijeme polaska i cijenu karte objavit ćemo naknadno.

10. U tijeku su završni radovi na obnovi fasade svetišta župne crkve. Zahvaljujemo svima na dosadašnjoj materijalnoj pomoći. Preporučamo da uzimate i čitate vjerski tisak, posebno Glas Koncila i za djecu MAK.