DVADESET I TREĆA NEDJELJA KROZ GODINU – 09. rujna 2018.

1. Slavimo Dvadeset i treću nedjelju kroz godinu. Na misi u 9 sati je zaziv Duha Svetoga za početak nove školske godine. Od ove nedjelje započinjemo redovito slavlje svetih misa na našim filijalama kao i u bolničkoj kapeli.

2. U ponedjeljak je godišnje euharistijsko klanjanje u župi Čačinci.

3. Pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom je u utorak u 18.15 sati.

4. U srijedu je spomen Imena Marijina. U 16 sati je misa u Crnoj Kladi.

5. U petak je blagdan Uzvišenja Sv. Križa. Slavimo također obljetnicu posvete naše župne crkve sv. Antuna Padovanskog koja je posvećena 14. rujna 1707. godine. Frama započinje sa svojim redovitim susretima petkom u 20 sati.

6. U subotu je spomen Blažene Djevice Marije Žalosne. Proba dječjeg pjevačkog zbora je u 10 sati a poslije večernje mise je Euharistijsko klanjanje.

U subotu i nedjelju u Splitu i Solinu održat će se Treći nacionalni susret obitelji pod geslom “Obitelj – izvor života i radosti”. Za obitelji i vjernike koji su se prijavili polazak je u subotu u 7 sati s parkirališta ispred crkve.

7. Sljedeća nedjelja je Dvadeset i četvrta kroz godinu. U 16.30 bit će redovita mjesečna skupština OFS-a.

8. Nakon prve nedjelje u listopadu započinjemo sa župnim vjeronaukom i katehezama za djecu, odrasle i katekumene. Odrasli koji nisu primili sakramente kršćanske inicijacije – krštenje, pričest i potvrdu, a žele ih primiti, neka se prijave u župni ured.

9. Zahvaljujemo vam na dosadašnjoj materijalnoj pomoći u obnovi fasade svetišta crkve.

Zahvaljujemo svima koji ste se uključili u akciju “Žetva”. Na oglasnim pločama možete vidjeti popis svega što smo skupili za najpotrebnije u našoj župi. Preporučamo da uzimate i čitate vjerski tisak, posebno Glas Koncila i za djecu Mali koncil – MAK.