PETNAESTA NEDJELJA KROZ GODINU – 15. srpnja 2018.

 

  1. Danas slavimo Petnaestu nedjelju kroz godinu. Ovogodišnji mladomisnik i član našeg bratstva fra Stjepan Hrkač danas slavi svoju mladu misu u župi Sv. Dominika Savia u Sl. Brodu u 10.30 sati.
  2. U utorak je pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom u 18:15.
  3. U četvrtak su zavjetne svete mise u Donjoj Motičini i u Zoljanu u 9 sati.
  4. U petak je spomen sv. Ilije proroka.
  5. Sljedeća nedjelja je Šesnaesta kroz godinu.
  6. Treći nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji održat će se 15. i 16. rujna 2018. godine u Splitu i Solinu pod geslom “Obitelj – izvor života i radosti”. Pozivamo roditelje s djecom, druge članove obitelji i sve koji žele sudjelovati na ovom susretu da se što prije prijave radi organizacije prijevoza i smještaja.
  7. I dalje su u tijeku akcije Žetva “Podijeli svoj kruh s gladnima” kojom se prikupljaju živežne namirnice i higijenske potrepštine za najpotrebnije u našoj Župi te akcija prikupljanja starog papira za kupnju školskog pribora djeci iz siromašnih obitelji.
  8. Prošle nedjelje za sudjelovanje članova Frame iz Našica na Framaškom hodu darivali ste 4986 kune. Svima iskrena hvala!
  9. Ovoga tjedna izvođači radova postavit će skele u unutrašnjost svetišta crkve za radove na restauraciji gotičkih prozora. Zahvaljujemo svima koji nam pomažete u materijalnoj obnovi naše crkve i samostana. Preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Preporučamo da uzimate i čitate vjerski tisak.