DESETA NEDJELJA KROZ GODINU – 10. lipnja 2018.

1. Slavimo Desetu nedjelju kroz godinu. Prvi je dan trodnevnice za blagdan sv. Antuna Padovanskog, u 18 sati molimo Večernju molitvu iz Časoslova a nakon toga je antunovska krunica i sv. misa. Zadnja dva dana trodnevnice kao i misu s procesijom u 9 sati na sam blagdan predvodi fra Gordan Propadalo, franjevac iz Varaždina.
U 18 sati na groblju u Slatinskom Drenovcu slavi se sv. misa za žrtve komunističkog režima poslije 2. svjetskog rata. Misu predvodi biskup Antun Škvorčević.

2. U srijedu slavimo svetog Antuna Padovanskog, zaštitnika naše Župe i Grada. Svete mise su u 6:00, 7:00, 9:00 (nakon koje je procesija), 11:00, 17:00 (s blagoslovom djece i ljiljana kada zahvaljujemo za kraj školske i vjeronaučne godine) i u 18:30. Svetu misu u 9:00 sati prenosit će radio Našice. Ispovijedamo od 5:30. Na sam blagdan može se primiti dar potpunog oprosta uz određene uvjete koje propisuje Crkva – potrebno se valjano ispovjediti, pohoditi crkvu, pričestiti pod misom, izmoliti Očenaš, Vjerovanje i molitvu na nakanu Svetog Oca. Volonteri Caritasa imat će tijekom cijelog dana prodajnu akciju.

3. Od ove nedjelje nema tjednih susreta molitvene zajednice i kateheza za odrasle.

4. U petak Frama ima susret u 20 sati.

5. U subotu je sveta misa u 11:00 sati na Crnom potoku za žrtve ubijene nakon Drugoga svjetskog rata na tom mjestu. Neće biti jutarnje svete mise u 7 sati. Planinarska Sekcija sv. Bernarda organizira križni put od Našica do Crnog potoka. Polazak je u 7:00 sati od križa na trgu pokraj naše crkve. Mogućnost je i prijevoza autobusom u 9:30 sati s Trga dr. F. Tuđmana. Poslije večernje svete mise je redovito euharistijsko klanjanje.

6. Sljedeća nedjelja je Jedanaesta kroz godinu. Skupština OFS-a je u 16.30 sati.

7. U ponedjeljak, 18. lipnja, bit će izlet ministranata cijele župe u Sl. Brod i Đakovo. Polazak je u 8.30 sati ispred crkve, potrebno se prijaviti ovaj tjedan.

8. U ponedjeljak 25. lipnja organiziramo hodočašće na Trsat. Polazak će biti u 3 sata ujutro, a cijena karte 170 kuna. Prijaviti se možete u župnom uredu.

9. Zahvaljujemo svima koji nam pomažete u obnovi naše crkve i samostana. Preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Preporučamo da uzimate i čitate vjerski tisak.