PETA VAZMENA NEDJELJA – 29. travnja 2018.

1. Slavimo Petu vazmenu nedjelju. U 10 sati je susret Framice. Poslije večernje svete mise je Biblijski sat. Slavlje sv. Potvrde je u župi Bokšić.

2. U ponedjeljak u dvorani “Emaus” u 19.30 je susret bračnih parova Župne zajednice obitelji.

3. U utorak je spomen sv. Josipa Radnika. U kapelici sv. Josipa na Šipovcu sveta misa je u 11 sati. U Đurđenovcu je župno godišnje euharistijsko klanjanje. U 17.45 je pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom, a u 18 sati započinju svibanjske pobožnosti, svakog dana molimo krunicu i pjevamo litanije Majci Božjoj. Nakon večernje sv. mise u sklopu Dana franjevačke kulture u samostanskom hodniku bit će otvorenje izložbe odabranih stranica Kantuala fra Filipa Kapušvarca iz 1737. godine.

4. U srijedu je susret molitvene zajednice poslije večernje svete mise.

5. Četvrtkom je redovita kateheza za odrasle. Slavlje sv. Potvrde je u župi Orahovica u 11 sati.

6. U petak je spomen sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca. Sv. misa je u 11 u Rozmajerovcu. Na večernjoj svetoj misi molit ćemo za vatrogasce u Našicama. U 19 sati, prigodom Dana franjevačke kulture u Našicama, u kapeli Uzašašća Gospodinova je prigodni program koji se sastoji od komemoracije uz 95. obljetnicu smrti Dore Pejačević, predavanja prof. Silvije Lučevnjak i koncerta. Susret Frame je u 20 sati. Ovaj tjedan su prvi petak i prva subota u mjesecu.

7. U subotu je hodočašće školaraca u Voćin, polazak je 9 sati. U 10 sati je proba pjevanja dječjeg zbora. U 18 sati je krunica i čin posvete vjernika Majci Božjoj, a nakon sv. mise Euharistijsko klanjanje.

8. Sljedeće nedjelje slavimo Šestu vazmenu nedjelju, ujedno i prvu nedjelju u mjesecu svibnju. Nakon večernje sv. mise u dvorani “Emaus” bit će projekcija igranog filma o životu sv. Antuna Padovanskog.

9. Tečaj priprave za brak u dvorani Emaus započinje 07. svibnja ove godine u 19:30 sati. Sljedeći tečaj je u rujnu.

10. Započinje upis djece u dječji vrtić “Zvončić” Našice. Potičemo kršćanske roditelje da svoju djecu upišu u vjersku skupinu koja već petnaest godina djeluje po programu katoličkog odgoja za predškolsku djecu odobrenog od Ministarstva prosvjete i Požeške biskupije.

11. Zahvaljujemo svima koji nam pomažete u obnovi naše crkve i samostana. Preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Poslužite se vjerskim tiskom, preporučamo Glas Koncila.