ČETVRTA VAZMENA NEDJELJA – 22. travnja 2018.

1. Slavimo Nedjelju Dobrog Pastira kada molimo za duhovna zvanja. U našoj je Biskupiji skupljanje milodara za pomoć siromašnim bogoslovima i sjemeništarcima kao i za druge potrebe u promicanju duhovnih zvanja. Slavlje Prve svete pričesti je na našim filijalama u Zoljanu, Seoni i Donjoj Motičini. U Breziku je sv. misa u 17 sati povodom 10-te obljetnice mjesnog crkvenog zbora “Brezice”. Biblijski sat je nakon večernje svete mise.

2. Utorkom je u tijeku pobožnost trinaest utoraka u čast sv. Antunu, pobožnost započinje u 18:15. Poslije mise u vjeronaučnoj dvorani je susret članova Djela za duhovna zvanja. U dvorani “Emaus” poslije mise bit će pouka za kumove i roditelje koji žele krstiti djecu sljedeći mjesec.

3. U srijedu je blagdan sv. Marka Evanđeliste, proštenje je u Markovcu. U Martinu je sveta misa i blagoslov polja u 17 sati. Poslije večernje mise je susret molitvene zajednice.

4. U četvrtak poslije mise je kateheza za odrasle.

5. U petak je susret Frame u 20 sati.

6. U subotu u 10 sati je proba dječjeg pjevačkog zbora. Na večernjoj misi framaši će položiti svoja framaška obećanja i proslaviti 25-tu obljetnicu postojanja Frame u našoj župi. Misu će predvoditi fra Dragutin Bedeničić. Neće biti euharistijskog klanjanja. S ovim euharistijskim slavljem i prigodnim programom u dvorani “Emaus” započinju ovogodišnji Dani franjevačke kulture u Našicama.

7. Sljedeće nedjelje slavimo Petu vazmenu nedjelju. Slavlje sv. Potvrde bit će u župi Bokšić.

8. Tečaj priprave za crkveni brak u dvorani Emaus započinje 07. svibnja ove godine u 19:30 sati. Sljedeći tečaj je u rujnu.

9. Zahvaljujemo svima koji nam pomažete u obnovi naše crkve i samostana. Poslužite se vjerskim tiskom, preporučamo Glas Koncila.